Nu putem sa ne intrebam cum sunt adusi fotbalistii la noi?! Oare e greu sa vedem cum s-a coagulat lotul in liga a 2-a? De unde si cine i-a adus? ;-)
Cel mai tare mijloc: Cretu-Mateiu-Screciu.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Moderator: grup_moderatori
Da, vad si eu acum. O sa rizi, dar am mai vazut asta pe unde am lucrat, o tranzactie de fro 2 miliarde si dupa 6 luni juristii de la firma nu erau siguri daca noi cumparaseram si licentele de la nushce software :). Si aia poate chiar stiau ce fac, nu ca brutarul satului.
Citi judecatori sint la ICCJ? Din ce am inteles, rejudecarea a fost decisa 2-1 de un complet de 3. Eu nu m-as baza pe faptul ca ceilalti judecatori ori sa judece altfel, si ca poate am noroc si nimeresc alt complet de judecata mai favorabil; dar boo e otzira dus, si ala poate gindeste altfel. Iar daca mai baga un proces, apoi mai dureaza, si mai cistiga ceva timp in care o mai tiraste de 3 lei sperante.G.Ovidiu-Catalin scrie: ↑31 Iul 2023, 22:32Ce sa mai atace Părinte? Nu cred ca fusăși prea pe fază. Înalta Curte trimisă spre rejudecare cazul, iar acum ultima cale de apel pentru Unica Craiova este la… Înalta Curte! Pe scurt, așa.