Ziaristi non-grata

Comentarii pe marginea articolelor aparute in mass-media.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
Geronimo
fanatic
fanatic

Re: Ziaristi non-grata

Mesaj de Geronimo » 18 Iul 2023, 22:49

Prima data trebuie sa intelegem cum merg lucrurile acum, apoi, ne dam cu parerea ce ar trebui imbunatatit/modificat.
Nu putem sa ne intrebam cum sunt adusi fotbalistii la noi?! Oare e greu sa vedem cum s-a coagulat lotul in liga a 2-a? De unde si cine i-a adus? ;-)

Cel mai tare mijloc: Cretu-Mateiu-Screciu. :-) :-) :-) Oare reusesc 3 pase consecutive?

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 26 Iul 2023, 16:05

Priviti acest [cenzurat] de articol, de la un [cenzurat] de ziarist!!

https://www.gsp.ro/opinii/editorial-dan ... 05692.html

Adica cind napoli a venit a ZECEA oara stiti voi unde, noooo era lipsa de onoare si demnitate, da' ca vine Reghe inapoi, pfhaai!

Muriti bah de ciuda, 'ratz'ai dreaq'! Si iarta-ma Doamne!

G.Ovidiu-Catalin
suporter
suporter

Mesaj de G.Ovidiu-Catalin » 26 Iul 2023, 18:00

E de bine! Dacă iarăși fierb cacanarii de la jegsp, înseamnă ca Rotaru a făcut o mutare buna prin aducerea lui Reghe. Deja 3 articole intr-o zi și jumătate cu atacuri la Știința, Rotaru și Reghe. Toate in jegsp. Scrise de dr(o)ejdian mititelian, de geambasu cel veșnic eclipsat de Tolontan și de “ziarist ca…băiatul lu’ tata” udrea (cel din tripleta de scris la comanda, C U R craitoiu-udrea-raureanu). E de bine!
ucv ucv ucv

G.Ovidiu-Catalin
suporter
suporter

Mesaj de G.Ovidiu-Catalin » 26 Iul 2023, 18:01

E de bine! Dacă iarăși fierb cacanarii de la jegsp, înseamnă ca Rotaru a făcut o mutare buna prin aducerea lui Reghe. Deja 3 articole intr-o zi și jumătate cu atacuri la Știința, Rotaru și Reghe. Toate in jegsp. Scrise de dr(o)ejdian mititelian, de geambasu cel veșnic eclipsat de Tolontan și de “ziarist ca…băiatul lu’ tata” udrea (cel din tripleta de scris la comanda, C U R craitoiu-udrea-raureanu). E de bine!
ucv ucv ucv

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 27 Iul 2023, 15:53

Ia uite cine comenteaza! Raduciou "como se dice la vuoi"!!! Babaiatule, nu uita ca ai fost subiect de caterinca in piese de hiphop. Iesi strontzu' sa-si dea cu parerea

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 31 Iul 2023, 17:23

"Asa da", surprinzator, de la Pescarie https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/interv ... 06283.html

"sa dispara Mititelu"
"Mititelu - groparul Craiovei"
...

hai ca saptamina incepe bine!

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 31 Iul 2023, 20:07

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/avem-m ... 06309.html
Citiți cu atenție, mai ales paragraful conform căruia inclusiv cele 2 cupe și supercupa luate în ultimii ani intra tot in palmaresul Clubului Sportiv Universitatea!!! Și partea in care instanța spune că transmiterea dreptului de folosință a palmaresului se poate face decât prin contracte sau prin legi!!!
Efectiv clarificare mai bună pentru legitimitatea asocierii CS+societate privată nu există!!!
Mor boovenii când citesc lucrurile astea, pică toate aberațiile lor!!
Citiți cu atenție întregul articol!!!
Forza Știința, sunt surprins că apare în GSP un articol corect și concret cu informații complete!

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 31 Iul 2023, 20:13

Dupa cite inteleg eu, principiul este ca daca nu se specifica explicit in contract ca palmaresul este (inca odata) in mod explicit parte din tranzactie, atunci implicit el NU este parte din tranzactie?

Asta vrea sa spuna documentul, cind decide ca palmaresul nu este un bun "anex" (i.e. parte sau dependinta a unui alt bun)?

Daca e asa, atunci boo chiar ca a cumparat Unica Craiova :)(

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 31 Iul 2023, 20:50

Pai așa e părinte, mititelu a cumpărat un srl fara palmares și stema!

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 31 Iul 2023, 21:01

fanatic16 scrie:
31 Iul 2023, 20:50
Pai așa e părinte, mititelu a cumpărat un srl fara palmares și stema!
Da, vad si eu acum. O sa rizi, dar am mai vazut asta pe unde am lucrat, o tranzactie de fro 2 miliarde si dupa 6 luni juristii de la firma nu erau siguri daca noi cumparaseram si licentele de la nushce software :). Si aia poate chiar stiau ce fac, nu ca brutarul satului.

Intrebare de 100 de puncte: crezi ca o sa atace decizia? Si o sa-si bazeze pozitia publica pe "sigur cistigam la instanta suprema"?

G.Ovidiu-Catalin
suporter
suporter

Mesaj de G.Ovidiu-Catalin » 31 Iul 2023, 22:32

Ce sa mai atace Părinte? Nu cred ca fusăși prea pe fază. Înalta Curte trimisă spre rejudecare cazul, iar acum ultima cale de apel pentru Unica Craiova este la… Înalta Curte! Pe scurt, așa.
ucv ucv ucv

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 01 Aug 2023, 00:04

G.Ovidiu-Catalin scrie:
31 Iul 2023, 22:32
Ce sa mai atace Părinte? Nu cred ca fusăși prea pe fază. Înalta Curte trimisă spre rejudecare cazul, iar acum ultima cale de apel pentru Unica Craiova este la… Înalta Curte! Pe scurt, așa.
Citi judecatori sint la ICCJ? Din ce am inteles, rejudecarea a fost decisa 2-1 de un complet de 3. Eu nu m-as baza pe faptul ca ceilalti judecatori ori sa judece altfel, si ca poate am noroc si nimeresc alt complet de judecata mai favorabil; dar boo e otzira dus, si ala poate gindeste altfel. Iar daca mai baga un proces, apoi mai dureaza, si mai cistiga ceva timp in care o mai tiraste de 3 lei sperante.

Inca odata, nu stiu citi judecatori are ICCJ, si plec de la ideea ca poate are mai multi, din care face complete de 3 - daca n-are decit 3, apoi imi cer scuze!

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 02 Aug 2023, 15:22

Inca una pe fatza, de la Pescarie
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/la-17- ... 06479.html

Cica articolu', la un moment dat: "in tricoul unicei Universitatea Craiova". Alaturare de cuvinte deloc intimplatoare, zic eu. "UNICA" si "Universitatea Craiova". Cu obiectiv clar, vizibil din comunele cu sub 100 de locuitori

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 02 Aug 2023, 22:39

Un post nu despre ziaristi non-grata, ci despre "ziaristi" de doi lei, care n-au nici o treaba cu meseria asta.

In textul asta, https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcu-un ... 06556.html. , gesepistul zice :

"Iar clubul lui Mihai Rotaru, CS Universitatea Craiova SA, beneficiază..."

Firma lui roty se numeste "U Craiova 1948 Club Sportiv SA".

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 05 Aug 2023, 07:40

Ma uit pe youtube si vad comentariile de dupa meciul cu Sibiul, de pe Orange cred, cu idiotul de Bogdan Cosmescu si cu Vochin, si nu stiu cum il cheama pe pacaliciul de moderator.
Cum e posibil sa aiba asemenea comentarii dispretuitoare la adresa lui Mitrita, care lasand la o parte faptul evident ca e cu 5 clase peste toti din Romania, omul a venit acasa si practic da de la el nu numai financiar, ci si cu sufletul, da efectiv totul pe teren.
Adica orice observator neutru, nu mai zic suporter, ar trebui sa ii pupe picioarele si sa ii cante ode, iar acesti idioti isi bat joc si rad de rl.
Cine [****] e acest Cosmescu, ce a facut el la viata lui? Vochin da tonul la mistouri cu tatuajele, el care citeste carti, vai Doamne…
Bai ce jeguri umane, astia nu au frica si rusine, ar trebui cineva din club sa ia pozitie.

Scrie răspuns