Ziaristi non-grata

Comentarii pe marginea articolelor aparute in mass-media.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
Freestate
fanatic
fanatic

Re: Ziaristi non-grata

Mesaj de Freestate » 05 Aug 2023, 08:34

Cei de la Prima si-au dus ambitia la final, pe pagina lor de facebook ,,,vezi tot penalty usor obtinut. Nu inteleg, nu vor sa-i discrediteze pe acei comentatori nenorociti ? Mai sunt vreunii prin presa cu penalty usor obtinut ? Sibienii au zis ceva ?
... sau poate ca-i un mic truc de indragostit: mai intai incearca sa-si dea seama unde a nimerit, si scrie pe urma, insa se preface ca a facut-o inainte.

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 05 Aug 2023, 08:56

Scârboasă reacția lor și puțin teatru mi se pare că fac...știau că se va da penalty și zice ,,parcă văd că dă penalty,,..

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 05 Aug 2023, 09:24

Da si mie mi se pare premeditat...
... sau poate ca-i un mic truc de indragostit: mai intai incearca sa-si dea seama unde a nimerit, si scrie pe urma, insa se preface ca a facut-o inainte.

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 05 Aug 2023, 17:34

Paul scrie:
05 Aug 2023, 07:40
Ma uit pe youtube si vad comentariile de dupa meciul cu Sibiul, de pe Orange cred, cu idiotul de Bogdan Cosmescu si cu Vochin, si nu stiu cum il cheama pe pacaliciul de moderator.
Cum e posibil sa aiba asemenea comentarii dispretuitoare la adresa lui Mitrita, care lasand la o parte faptul evident ca e cu 5 clase peste toti din Romania, omul a venit acasa si practic da de la el nu numai financiar, ci si cu sufletul, da efectiv totul pe teren.
Adica orice observator neutru, nu mai zic suporter, ar trebui sa ii pupe picioarele si sa ii cante ode, iar acesti idioti isi bat joc si rad de rl.
Cine [****] e acest Cosmescu, ce a facut el la viata lui? Vochin da tonul la mistouri cu tatuajele, el care citeste carti, vai Doamne…
Bai ce jeguri umane, astia nu au frica si rusine, ar trebui cineva din club sa ia pozitie.
Nu-si face nimeni de pe forum iluzii ca aia ar fi comentatori neutri. Aia sint pro-booveni. Si cred ca si oamenii neutri care se uita la ce vomenteaza aia cam realizeaza asta

Rocain
membru
membru

Mesaj de Rocain » 05 Aug 2023, 19:05

In timpul meciulu, la minutul 8:10 unul din cei 2 papagali a spus ca fotbalul nu este joc de femei, iar celalalt [cenzurat] l-a corectat repede si a spus ca este sport de contact. Din pacate nu am inregistrarea meciului, dar am notat momentul. Asta intra cumva la discriminare pasibila de amenda? :)-

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 05 Aug 2023, 20:06

Fotbal, sport de contact?? Ala nu stie ce e ala un sport de contact

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 26 Aug 2023, 21:48

Incepand cu minutul 2.45 ....ce subterfugiu au mai gasit astia ca sa nu respecte deciziile instantelor ?!@!!
FCSB slash (\) Steaua !!!
Adica mititeii se pot refugia in FCU slash (\)Stiinta ? :)(
Ce ca6at au astia in cap frate ?
Radio Gold FM astia ce acoperire au ?
Safta nenorocitul e mare smecher pe sport acolo !

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 28 Aug 2023, 23:44

Angheluta asta e penal rau de tot in ceea ce priveste Craiova. Auzi la el Arad e oras pentru fotbal (in sensul ca se traieste fotbalul), Rapid si Dinamo au ajuns in fata ...iar Craiova doar atunci inainte de ...scindare.
Vedeti bre daca nu treceti intai pe la Ciuperca sa bagati 2 beri apoi la stadion sa-l multumiti pe Angheluzda ?!!! :)(
Nu mai pun la socoteala faptul ca vede numai faulturi pentru FCSB nedate de arbitru, se ciocneste Coman de unul care isi pastrase pozitia ..."fault, nu inteleg de ce nu a dat fault".

Radu99
nou pe forum
nou pe forum

Mesaj de Radu99 » 29 Aug 2023, 19:08

Dan Udrea :-x

E incredibil ce pe fata sunt unii din presa asa-zis "impartiala". Acest pseudo-jurnalist zice asa:
4. E o eroare a lui Vassaras că la UTA-FCSB a trimis un arbitru din Craiova, în condițiile în care etapa următoare se joacă FCSB - CSU Craiova? Din punctul meu de vedere, DA.

Argumentele: Găman are interzis prin regulament să o arbitreze pe Universitatea Craiova. Motivul? E din Craiova și poate avea conexiuni, relații, și tocmai pentru a nu fi expus unei presiuni suplimentare are această interdicție.

Și atunci, cum poate arbitra un meci al unei rivale a Universității cu o etapă înainte de meciul direct?
Dar oare de ce nu isi pune intrebarea cum de un arbitru bucurestean poate fi la centrul unei partide la care joaca chiar o echipa din capitala, lucru care este de nenumarate ori mai grav?
Mi-e greu sa cred ca nu s-a gandit la asta, personal mi se pare o argumentatie malitioasa, vadit denigratoare la adresa noastra. Oare ce transmite suporterului neutru? "FCSB e singura impotriva tuturor, jocurile sunt facute pentru Craiova". Sa ne asteptam ca arbitrul delegat la partida noastra cu oile sa ia decizii evidente pro-FCSB din frica de a nu fi umplut cu noroi asa cum a fost Gaman.

I-as sugera pseudo-jurnalistului sa ne zica opinia lui despre partidele:
13.11.2022 fcu - FCSB -> la centru Radu Petrescu (Bucuresti)
18.09.2022 Univ. Craiova - FCSB -> la centru Radu Petrescu (Bucuresti)
Deci aici nu sunt probleme...
(Si astea sunt doar cateva exemple)

Dar aici de ce nu a mai comentat nimeni?
15.07.2021 FC Botosani - FCSB -> la centru Coltescu
Iar etapa viitoare:
25.07.2021 FCSB - Univ. Craiova
E aceeasi situatie ca cea descrisa in articol, arbitru craiovean delegat inaintea unui derby FCSB - Universitatea Craiova.
Pe retorica prezentata in articol, de ce nu s-a sesizat si in acest caz presa noastra? Sau atunci nu era nevoie sa se puna pe presiune pe arbitrii ca acum?

Gasiti articolul complet aici.

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 29 Aug 2023, 20:57

Udrea ala merita sa fie impachetat in ziarul respectiv, impreuna cu un peste imputit.

G.Ovidiu-Catalin
suporter
suporter

Mesaj de G.Ovidiu-Catalin » 30 Aug 2023, 00:18

Am mai spus. C.U. R.! Tripleta de aur! Craitoiu, Udrea, “Răurică”… Primul și ultimul doi agramați vânduți, mijlociul “băiatul lu’ tata”. Presa din România…
ucv ucv ucv

G.Ovidiu-Catalin
suporter
suporter

Mesaj de G.Ovidiu-Catalin » 30 Aug 2023, 00:28

Scuze, presa din România in 2023… Băi, scuze dar nu mă pot abține, chiar dacă îmi iau vreun “ban”. Cam așa era un editorial pe vremuri. Nu luați in calcul că este despre Balaci, citiți clasa cu care scriau oamenii ăia, apoi comparați cu ce scriu in zilele noastre triplete precum C.U.R. …

“Luceafărul, 5 iunie 1982:
Dinamo e acum o echipă mai bună şi mai omogenă decât Universitatea Craiova, dar fotbalistul numărul unu al acestui campionat se numeşte Ilie Balaci. El e coşmarul, prigoana şi suferinţa portarilor, e harul iluminând zilele de duminică, e sămânţa dulcelui scandal pe care îl trăiesc tribunele după meci. E partea de albastru dintr-un fulger, e o parte din biruinţa viorii spunându-mi poveşti în ureche, sub un castan dintr-o grădină de la Şosea, când susură arome un vin acrişor - de viaţă şi de vară lungă.“

Despre ce vorbim? 😂😂😂
ucv ucv ucv

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 30 Aug 2023, 00:57

Da, dar nu numai presa sportiva sufera de problema asta. Plroblema fundamentala, cred eu, e disparitia ziarului pe hirtie si trecerea in web. Ziarul pe hirtie, ca sa-l citesti, trebuia sa-l cumperi. Ziarul ala trebuia sa merite aia 50 de bani sau cit era. Trebuia sa-si merite banii zi de zi! Asa ca ziaristii trebuiau sa puna calitate in pagina. Si calitate pentru cei care aveau aia 50 de bani sa-i dea zilnic.

In ziua de azi, cititul articolelor tripletei pe care bine o numesti "c.u.r" e gratis. Dar tripleta trrbuie sa se tina din ceva. Din ce se tine? Din aia care dau click pe clickbaituri. Brusc, ziariciul nu mai trebuie sa produca calitate. Publicul tinta nu mai e publicul educat, ai cu ceva bani. Nu. Publicul tinta sint derbedeii gen peluza PUZ, gibonii cu lipici la clickbaituri. Cu ce-i momesti p-aia? Cu scandal (si, daca esti mititelu, cu salam).

Mergem mai departe. Banii din reclame nu ajung. Au nevoie de mai mult. Cine le da banii lipsa? Heheee, alde NeaJJ.

Fenomenul e mizerabil si deplorabil si regretabil. Dar e doar o consecinta fireasca a faptului ca ziaristul nu mai e platit direct de cititor. Asa ca-l doare in tripleta de cititor.

Obiectivele ziaristului contemporan
Sa multumeasca sponsorii (traiasca NeaJJ)
Sa faca scandal (traiasca Mititelu)

Ia sa fie cu abonament sau plata la vizionare ... eee ... alta ar fi treaba ...

G.Ovidiu-Catalin
suporter
suporter

Mesaj de G.Ovidiu-Catalin » 30 Aug 2023, 01:04

Părinte, e fain și, după părerea mea, corect ce scrii. Mai simplu: suntem un popor de gloabe, lași, nesănătoși și inculți.Cu capul în pământ și mersul mai departe. Rămânem cu “lauda” ca suntem inteligenți, talentați și creativi… 😞
ucv ucv ucv

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 30 Aug 2023, 03:11

G.Ovidiu-Catalin scrie:
30 Aug 2023, 01:04
Părinte, e fain și, după părerea mea, corect ce scrii. Mai simplu: suntem un popor de gloabe, lași, nesănătoși și inculți.Cu capul în pământ și mersul mai departe. Rămânem cu “lauda” ca suntem inteligenți, talentați și creativi… 😞
Din ce scrii, transpare parerra ca pe alte meleaguri lucrurile ar merge mai bine. Ma indoiesc puternic. Ma contorsionez de-a dreptul. Nu de alta, dar cind vad ce-a ajuns CNN, nu pot sa-ti dau dreptate. CNN e la fel de bun de impachetat pestele ca si gazeta lui Ioanitoaia.

Ce exista, sint platforme pe care platesti acces. Continut de calitate. Ziaristii cei mai buni. Doar ca fiind cu plata, nu prea sint multi cititori. Citeva milioane. Fata de 200 de milioane de telespectatori.

Nu stiu daca in Romania ele exista. Probabil ca da, dar eu nu stiu de ele.

Scrie răspuns