Ziaristi non-grata

Comentarii pe marginea articolelor aparute in mass-media.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Re: Ziaristi non-grata

Mesaj de Paul » 30 Aug 2023, 05:46

Si cand nu e CNN e FoxNews, un fel de Digi24 contra Antena3.
Mereu e iarba mai verde la altii. Eu cred ca la asta ar trebui sa lucram cel mai mult, sa incetam autoflagelarea pe nimic.
Sunt bune toate observatiile critice, dar pe mine unul ma descumpaneste porinrea asta de a ne pune cenusain cap ca si natie. Vere, e unul si altul care fura, minte si e nesimtit, nu suntem toti.

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 30 Aug 2023, 16:39

Paul scrie:
30 Aug 2023, 05:46
Si cand nu e CNN e FoxNews, un fel de Digi24 contra Antena3.
Mereu e iarba mai verde la altii. Eu cred ca la asta ar trebui sa lucram cel mai mult, sa incetam autoflagelarea pe nimic.
Sunt bune toate observatiile critice, dar pe mine unul ma descumpaneste porinrea asta de a ne pune cenusain cap ca si natie. Vere, e unul si altul care fura, minte si e nesimtit, nu suntem toti.
Asta spusai si eu :). Degradarea jurnalismului nu e boala locala, e pandemie!!

Chiar, in presa romaneasca exista platforme cu plata? Ati incercat? Se vede diferenta de calitate?

Pina la urma, nu uitati, intotdeauna cam ai de cit platesti.

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 30 Aug 2023, 17:25

Numai nea Mihai in fotbal nu are de cat plateste. Cimpanu-Isfan and so on....

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 30 Aug 2023, 17:39

Geronimo scrie:
30 Aug 2023, 17:25
Numai nea Mihai in fotbal nu are de cat plateste. Cimpanu-Isfan and so on....

Ba eu cred ca si el si Becali au exaxt de cit platesc. Si sa-ti spun de ce. Hai sa zicem ca vrei sa faci un gard, dar tu esti medic si nu te pricepi la munci manuale. Cumperi lemn scump, cumperi ciment, cuie, suruburi, balamale sa faci si poarta ... dar faci tu cu mina ta, ca sigur te prucepi sa faci gard la curtea la in casa ta, nu?? Ei si iese ... cam ce-i iese lui Rotaru ... te mira ceva, in exemplul cu gardul? Cred ca nu. Apoi sa nu te mire nici ce iese cu echipa de fotbal

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 30 Aug 2023, 20:52

Nu ma mira. :-)
Are nea Mihai "scauteri" pe langa el de ne doare capu'.

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 30 Aug 2023, 22:35

Pot sa mai dau un exemplu de asta: eu facind sarmale. Care pune gura pe ce iese, sa fie impartasit!!

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 05 Sep 2023, 09:01

L-am vazut pe Naum zilele trecute folosind sintagma "FCSB slash Steaua" . Slash este semnul de pe tastatura adica simbolul (/) care mai tine loc si de "sau".
Este un subterfugiu gasit de neimpacatii sistemului. :)(
... sau poate ca-i un mic truc de indragostit: mai intai incearca sa-si dea seama unde a nimerit, si scrie pe urma, insa se preface ca a facut-o inainte.

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 05 Sep 2023, 15:22

La Pescarie li se indoaie si se incovoaie de ce spune justitia. Luati de colea, "FCU Craiova":

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/fcu-cr ... 10250.html

Apropo. Ei au batut rejele. Cu 4-0. Ai nostri ca brazii au luat-o cu 2-0. Foarte interesant, nimanui nu pare a-i fi jena de treaba asta, care mie mi se pare umilinta maxima.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 05 Sep 2023, 15:36

Da parinte... O oda inchinata echipei familiei si suporterilor lor.
Noua "politicienilor" nu ne ia nimeni interviu... Asta e, daca avem afinitati politice. :) Si stii ce este cel mai amuzant in treaba asta, noi fanii Universitatii Craiova vorbim si ne pricepem mai putin la politica decat suporterii familiei.
Ei au paginile de facebook transformate in campuri de lupta politica, noi postam poze de la munte si de la mare... :)
Este incredibil cata minciuna si laturi propaga presa asta !

Ce vad in acel video, e fanul ala al lor din Caracal care la un moment dat in trecut a insinuat ca ar fi fost batut de niste rivali de la U Craiova.
Totul a fost vrajeala cum obisnuiesc fanii lor...
Sa nu uitam ca unul dintre ei, argat la Mititelu s-a injunghiat singur si a dat vina pe niste rivali din oras.
Nu uitati asta !
Cam astia sunt suporterii lor...
Gsp i-au mai luat o data interviu astuia cu privire la acele aspecte dar daca nu ma-nsel e la a 3-a aparitie in GSP.
Eu intreb doar atat redactia:
- Altii nu mai gasiti ?
... sau poate ca-i un mic truc de indragostit: mai intai incearca sa-si dea seama unde a nimerit, si scrie pe urma, insa se preface ca a facut-o inainte.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 08 Sep 2023, 13:37

A aparut o noua chichita de ziar online sportiv...IAM SPORT mancati-as pe...iamsport.ro.
Belie (adica Beldie) un fost ...care nu ne are la inima este acolo. Inca unul Dan Stefanescu, un pensionar Dumitru Graur ...refuzati de prin alte parti.
Desigur Belie nu ne scoate din CSU...e el cu b3lita-n cvr si d-aia. :)(

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 10 Sep 2023, 06:59

o mizerie de articol, scris de o mizerie de individ..cornel popescu :bad:

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 10 Sep 2023, 08:57

Care, unde ? Ce mai facu asta ?

ParintelePafnutie
suporter
suporter

Mesaj de ParintelePafnutie » 10 Sep 2023, 17:21

Pai, n-ai citit ce zice la Ambalaj Piscicol? Cacoman tre' sa joace fundas stinga? Eu in locul lui Bancu i-as raspunde in presa si as zice ca el e de acord. Sa joace Coman acolo macar o repriza. Cu Cosovo.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 10 Sep 2023, 22:15

Da-i in gura ma-sii sunt incorigibili. In Prosport, Fanatik si GSP apar cele mai multe articole cu tenta care sa creeze o imagine cuiva. Securisti in toata regula. Daca inainte erau in background acum securistii sunt frontmani, la microfon.

Scrie răspuns