Ziaristi non-grata
Moderator: grup_moderatori
Re: Ziaristi non-grata
Baieti, treaba e grava, si efectiv e prea tarziu sa mai “convingi” sectantii, care se comporta exact ca si mititeii EFM.
Eu as intreba de ce abia ieri a desecretizat nemernicul de Iohannis raport SRI din care rezulta ca CG11 a fost sustinut cu fonduri externe nedeclarate.
De ce abia ieri a trecut si Ciolacu si PSD de partea buna a fortei?
Astea sunt chestii grave, foarte grave! Au stiut si au tacut. De ce?
Sa speram ca duminica nu castiga dementul.
Eu as intreba de ce abia ieri a desecretizat nemernicul de Iohannis raport SRI din care rezulta ca CG11 a fost sustinut cu fonduri externe nedeclarate.
au tacut ca sa nu le dea voce. odata ce au o voce, pot sa formeze corul. duminica nu mai poate castiga nimeni, dar putem pierde toti.
Aceleasi tactici cu acelasi mesaje pe mai multe topicuri, si puse atunci cand lumea devine sensibila, se practiva si aici pe forum, nu ar fi trebuit sa va fie strain fenomenul.
Sper sa castige democratia, si sper ca dupa alegerile astea sa se investeasca masiv in educatie ca amacar peste 10 ani (ca peste 4 ani sigur) sa nu mai avem frica asta ca ne intoarcem din nou in negura si sa ne bucuram doar cand mancam coaja portocalei.
Daca lumea ar vota cu cg din anumite convingeri, si daca acele vorbe ale lui ar avea intr-adevar substanta, poate as accepta... dar e inimaginabil ca se intampla ce se intampla, si ca poate atrage votanti doar cu ineptii.
mi se pare atat de dramatic incat am ignorat orice discutie despre politica... pacat de noi, puteam mai mult!
Aceleasi tactici cu acelasi mesaje pe mai multe topicuri, si puse atunci cand lumea devine sensibila, se practiva si aici pe forum, nu ar fi trebuit sa va fie strain fenomenul.
Sper sa castige democratia, si sper ca dupa alegerile astea sa se investeasca masiv in educatie ca amacar peste 10 ani (ca peste 4 ani sigur) sa nu mai avem frica asta ca ne intoarcem din nou in negura si sa ne bucuram doar cand mancam coaja portocalei.
Daca lumea ar vota cu cg din anumite convingeri, si daca acele vorbe ale lui ar avea intr-adevar substanta, poate as accepta... dar e inimaginabil ca se intampla ce se intampla, si ca poate atrage votanti doar cu ineptii.
mi se pare atat de dramatic incat am ignorat orice discutie despre politica... pacat de noi, puteam mai mult!
I N I M I T A B I L I
CG nu va castiga duminica alegerile, nici daca castiga! Stii ce zic?FreakBoy scrie: ↑05 Dec 2024, 09:38au tacut ca sa nu le dea voce. odata ce au o voce, pot sa formeze corul. duminica nu mai poate castiga nimeni, dar putem pierde toti.

Habar n-am : cred ca parte din sistem a pactizat cu asta mai de mult. Inainte de alegerile din Republica Moldova autoritatile de acolo au actionat la vedere si ferm impotriva golaniilor ruse. La noi - absolut nimic pina ieri de fapt. O tragedie nationala. Organele au tacut, sistemul a tacut. Ieri Parchetul General spunea ca saptamina trecuta nu primise nimic de la CSAT. Viitorul fuhrer mioritic lauda legionarii de ani zile desi exista lege care ar trebui sa se lase cu ani de puscarie.Paul scrie: ↑05 Dec 2024, 08:39Baieti, treaba e grava, si efectiv e prea tarziu sa mai “convingi” sectantii, care se comporta exact ca si mititeii EFM.
Predictia mea e ca asta poate sta lejer 20 de ani la putere, pina introduce si alfabetul chirilic. 10 ani sta presedinte si apoi prim ministru cu vreun presedinte fantoma ca in Ungaria. Cind 40 % din tineri vor dictatura acum, trendul e infricosator.
Si mai exista o diferenta cu R. Moldova : acolo diaspora a votat pro Europa si anti Rusia. La noi, invers !
Diaspora, sistemul din umbra care a pactizat cu fuhrerul mioritic (sau joaca la doua capete precum Stanculescu, ala cu piciorul in "ghips" la revolutie), lipsa de educatie a tinerilor, lipsa de reglementare a social media, lipsa unei gindiri critice la nivel de natiune etc. etc. - ne-au adus aici.
Eu am dedicat citeva ore sa-i vad astuia discursurile si m-am ingrozit. E atit de cretin, ma intreb : cum naiba de a luat un salariu pina la virsta de 62 de ani ?
Deja omul are o secta in Romania - nimic nu poate clinti sectantii din nici o secta. Ajicul sau fuhrerul matrioshka. Din pacate Hitler era primit cu lacrimi si flori in anii 30 in Germania. Deci se poate si la altii. Dar cam iese prost pe termen mediu si lung.
Si nevasta diliului e cu mintea franjuri - am vazut un filmulet in care tanti fuhrer zicea ca femeia face cancer daca il contrazice pe barbat (!!). Cum sa puna ma doi cretini, doi dilii mina pe tara ?
In anii 30 nemtii si-au ales fuhrer venit din Austria. Romania vrea sa faca la fel : fuhrer diliu venit din Austria
Ca idee - am descoperit o sueta Dorel Visan - CG. Si CG se apuca sa spuna o chestie despre Burebista, adica ce dialog a avut Burebista la un moment dat cu niste preotese dace. Pai de unde stii tu nene, ca nu exista video de la sedinta aia, si nici documente scrise de daci. Niste aberatii. Cretinul asta o crede ca Burebista, Decebal si Zamolxis erau prieteni pe facebook cu Iisus, si toti patru cautau toate ziua nanocipurile din Pepsi, ca apa nu era H2O (ci informatie si vibratie) si baietii umblau cu pepsi-ul sfintit pe la slujbe daco-ortodoxe cu popii kagebisti, reactivati acum pentru cauza sfinta putinista.
In anii 30 nemtii si-au ales fuhrer venit din Austria. Romania vrea sa faca la fel : fuhrer diliu venit din Austria

Ca idee - am descoperit o sueta Dorel Visan - CG. Si CG se apuca sa spuna o chestie despre Burebista, adica ce dialog a avut Burebista la un moment dat cu niste preotese dace. Pai de unde stii tu nene, ca nu exista video de la sedinta aia, si nici documente scrise de daci. Niste aberatii. Cretinul asta o crede ca Burebista, Decebal si Zamolxis erau prieteni pe facebook cu Iisus, si toti patru cautau toate ziua nanocipurile din Pepsi, ca apa nu era H2O (ci informatie si vibratie) si baietii umblau cu pepsi-ul sfintit pe la slujbe daco-ortodoxe cu popii kagebisti, reactivati acum pentru cauza sfinta putinista.
-
- fanatic
" Somnul ratiunii naste monstri. "
In Romania ratiunea este intr-un somn profund, ce seamana mai mult cu o coma si profitand de asta, din cand in cand, se mai nasc niste monstri. Daca studiem istoria destul de scurta a acestei tari, am spus tara nu natie, o sa constatam ca de cate ori elita conducatoare s-a dus la somnic, s-a ivit un monstru sau monstrulet. " Nimic nou sub soare ", trebuie doar sa citim istorie. Nu e mult de citit, Romania ia nastere in 1859, natia s-a nascut mai demult.
Acum ca monstrul s-a nascut, in urma unui somn profund al ratiunii, conteaza cum rezolvi problema. Daca elita va considera ca problema este la oamenii care reprezinta monstrul, inseamna ca nu au studiat istorie, daca elita va analiza factorii care au favorizat nasterea monstrului, poate avem o sansa.
Puteti inlocui elita cu politicienii ca nu seamana a elita. Ca tot nu sunt interesat de modul in care se pune stampila, de mai mult de 20 de ani, eu zic sa fiti inteligenti si sa-l ascultati pe Dan Negru. Intr-o lume plina de ura, e bine sa fiti echilibrati si sa nu va certati. Nu sunt pericole, marius_vl are dreptate.
In Romania ratiunea este intr-un somn profund, ce seamana mai mult cu o coma si profitand de asta, din cand in cand, se mai nasc niste monstri. Daca studiem istoria destul de scurta a acestei tari, am spus tara nu natie, o sa constatam ca de cate ori elita conducatoare s-a dus la somnic, s-a ivit un monstru sau monstrulet. " Nimic nou sub soare ", trebuie doar sa citim istorie. Nu e mult de citit, Romania ia nastere in 1859, natia s-a nascut mai demult.
Acum ca monstrul s-a nascut, in urma unui somn profund al ratiunii, conteaza cum rezolvi problema. Daca elita va considera ca problema este la oamenii care reprezinta monstrul, inseamna ca nu au studiat istorie, daca elita va analiza factorii care au favorizat nasterea monstrului, poate avem o sansa.
Puteti inlocui elita cu politicienii ca nu seamana a elita. Ca tot nu sunt interesat de modul in care se pune stampila, de mai mult de 20 de ani, eu zic sa fiti inteligenti si sa-l ascultati pe Dan Negru. Intr-o lume plina de ura, e bine sa fiti echilibrati si sa nu va certati. Nu sunt pericole, marius_vl are dreptate.
Pai ce zici ? Cine sa-l opreasca acum ?marius_vl scrie: ↑05 Dec 2024, 09:52CG nu va castiga duminica alegerile, nici daca castiga! Stii ce zic?FreakBoy scrie: ↑05 Dec 2024, 09:38au tacut ca sa nu le dea voce. odata ce au o voce, pot sa formeze corul. duminica nu mai poate castiga nimeni, dar putem pierde toti.
mi se pare atat de dramatic incat am ignorat orice discutie despre politica... pacat de noi, puteam mai mult!![]()
Ca sa fac haz de necaz, o avea si CG palmaresul Romaniei pe persoana fizica, cum se lauda si ajicul. Are batalia de la Calugareni acasa la el, data de ONU

Pai eu din ce citesc Dan Negru fix la somn ne indeamna. Clar ca nu vreau sa ma cert cu nimeni, si desi nu pot sa spun ca respect alegerea fiecaruia, in sensul ca merita respect cineva care il alege pe unul care basmeste numai tampenii si seamana cu un Ceausescu crestinopat si cu haine mai stilate, normal ca nu o sa ies sa protestez, ca democratie inseamna sa accepti si rezultatul care nu iti convine.
Dar mi se pare foarte aiurea ca in momentul in care se traieste cel mai bine in Romania de cand ne stim noi, si nu spun ca este excelent, dar comparativ in momentul asta o ducem mai bine decat am dus-o vreodata, sa vina unii si sa vrea sa darame tot, in momentul in care dadeam semne ca facem si noi in sfarsit amaratele alea de autostrazi, intram in Schengen, mergem in America fara vize, adica promovam pe bune in lumea buna.
Nu imi e indiferent, dar imi dau seama ca e imposibil sa schimbi sectantii in 2 zile, si mi se pare trist.
Este clar vina politicienilor care au stiut doar de ce vor ei si li se pare lor, au fost aroganti si nu au gestionat bine multe situatii. Dar eu nu am nicio vina, sau nu cred ca e corect sa platesc preul ca sa vina un nene care nici macar nu inteleg ce promite - comunism? legionarism? oricum spune efectiv numai tampenii imposibil de implementat, este o rusine din punctul meu de vedere sa spui ca omul asta e destept, te descalifici tu in primul rand.
Si e trist ca am prieteni din copilarie care sunt exaltati cu el, nu mai vreau sa mai vorbesc cu ei pur si simplu, ca imi face rau, si realizez ca nu e nimic de facut.
Asta vrea ce au vrut Antonescu si Ceausescu, adica sa ne dam noi buricul pamantului si sa ii punem pe toti la punct, si cine nu e cu ei va fi redus la tacere - nu cred ca se mai ajunge la violenta, dar se poate ajunge la un declin economic cam in genul Cubei si Venezuelei, unde tot asa niste minti luminate s-au gandit ei ca e ok sa supui un popor la niste experimet fantasmagorice.
Omul e dus cu capul oricine cred altceva ar trebui sa vina cu argumente, sa explice "metaforele" de diliu pe care le auzim de 2 saptamani.
Dar mi se pare foarte aiurea ca in momentul in care se traieste cel mai bine in Romania de cand ne stim noi, si nu spun ca este excelent, dar comparativ in momentul asta o ducem mai bine decat am dus-o vreodata, sa vina unii si sa vrea sa darame tot, in momentul in care dadeam semne ca facem si noi in sfarsit amaratele alea de autostrazi, intram in Schengen, mergem in America fara vize, adica promovam pe bune in lumea buna.
Nu imi e indiferent, dar imi dau seama ca e imposibil sa schimbi sectantii in 2 zile, si mi se pare trist.
Este clar vina politicienilor care au stiut doar de ce vor ei si li se pare lor, au fost aroganti si nu au gestionat bine multe situatii. Dar eu nu am nicio vina, sau nu cred ca e corect sa platesc preul ca sa vina un nene care nici macar nu inteleg ce promite - comunism? legionarism? oricum spune efectiv numai tampenii imposibil de implementat, este o rusine din punctul meu de vedere sa spui ca omul asta e destept, te descalifici tu in primul rand.
Si e trist ca am prieteni din copilarie care sunt exaltati cu el, nu mai vreau sa mai vorbesc cu ei pur si simplu, ca imi face rau, si realizez ca nu e nimic de facut.
Asta vrea ce au vrut Antonescu si Ceausescu, adica sa ne dam noi buricul pamantului si sa ii punem pe toti la punct, si cine nu e cu ei va fi redus la tacere - nu cred ca se mai ajunge la violenta, dar se poate ajunge la un declin economic cam in genul Cubei si Venezuelei, unde tot asa niste minti luminate s-au gandit ei ca e ok sa supui un popor la niste experimet fantasmagorice.
Omul e dus cu capul oricine cred altceva ar trebui sa vina cu argumente, sa explice "metaforele" de diliu pe care le auzim de 2 saptamani.
Uite unul de la AUR care explica nebunia din Romania :
"am tot mers prin ţară cu programul de guvernare, cu cifre, lucruri concrete. Dar nu ajută cu nimic, pentru că oamenii nu înţeleg cifre. Ei vor să audă platitudini, ăsta e adevărul. Vor să audă filosofii. Poporul român e un popor plin de emoţie şi care trăieşte sub impactul emoţiilor. Dacă vrei să iei voturi de la români, nu poţi să faci asta decât stârnind emoţie, iar Călin Georgescu ştie foarte bine să stârnească emoţie. Păi, spuneţi dumneavoastră cuvintele lui! Le spuneţi şi nu vă iese! Pentru că unii au un har. Au harul de a fi actori, de a fi buni politicieni, oratori. Sunt nişte caracteristici care se duc uneori până la nivel de psihoză de masă."
(https://hotnews.ro/videointerviu-o-expl ... -u-1853930)
"am tot mers prin ţară cu programul de guvernare, cu cifre, lucruri concrete. Dar nu ajută cu nimic, pentru că oamenii nu înţeleg cifre. Ei vor să audă platitudini, ăsta e adevărul. Vor să audă filosofii. Poporul român e un popor plin de emoţie şi care trăieşte sub impactul emoţiilor. Dacă vrei să iei voturi de la români, nu poţi să faci asta decât stârnind emoţie, iar Călin Georgescu ştie foarte bine să stârnească emoţie. Păi, spuneţi dumneavoastră cuvintele lui! Le spuneţi şi nu vă iese! Pentru că unii au un har. Au harul de a fi actori, de a fi buni politicieni, oratori. Sunt nişte caracteristici care se duc uneori până la nivel de psihoză de masă."
(https://hotnews.ro/videointerviu-o-expl ... -u-1853930)
-
- fanatic
Nu stiu ce filme ai vazut cu Dan Negru, dar eu ma refer doar la doua, unul in care ii indeamna pe romani sa nu se certe si al doilea in care ii indeamna sa respecte democratia si sa accepte rezultatul oricare ar fi el. Cred ca filmele sunt de bun simt.Paul scrie: ↑05 Dec 2024, 10:47Pai eu din ce citesc Dan Negru fix la somn ne indeamna. Clar ca nu vreau sa ma cert cu nimeni, si desi nu pot sa spun ca respect alegerea fiecaruia, in sensul ca merita respect cineva care il alege pe unul care basmeste numai tampenii si seamana cu un Ceausescu crestinopat si cu haine mai stilate, normal ca nu o sa ies sa protestez, ca democratie inseamna sa accepti si rezultatul care nu iti convine.
Ce voiam eu sa zic este ca pe de o parte “somnul natiunii naste monstrii” iar pe de alta parte e ok ca unii, nu putini, nu necunoscuti, il voteaza pe asta care spune numai bazaconii, noi trebuie sa nu cumva sa le zicem nimic, si nici ei noua, totul e liniste si pace, adica somn, si ne trezim in Venezuela.
Efectiv, din putinul care se poate extrage din discursul astuia, daca ar fi dupa capul lui ne paste o “revolutie” tip Venezuela.
Nu traim 500 de ani ca sa nu conteze 10-15 ani pierduti, eu in 89 aveam 18 ani, si nu vreau sa mai vad un mesia din-asta gaunos cum ni se prezinta ca atoate stiutor si el vorbeste ore farasa spuna nimic concret.
Ok, nu ne certam cu nimeni, dar nu ptem nici macar intreba - fratilor, ce vedeti la asta?! Adica efectiv, ce, un lucru concret.
A spus ca vrea sa dea undo la aproape tot ca sa ce? Ne ducem cu capul inainte ca sa ajungem ca in Cuba si Venezuela? De ce?
Efectiv, din putinul care se poate extrage din discursul astuia, daca ar fi dupa capul lui ne paste o “revolutie” tip Venezuela.
Nu traim 500 de ani ca sa nu conteze 10-15 ani pierduti, eu in 89 aveam 18 ani, si nu vreau sa mai vad un mesia din-asta gaunos cum ni se prezinta ca atoate stiutor si el vorbeste ore farasa spuna nimic concret.
Ok, nu ne certam cu nimeni, dar nu ptem nici macar intreba - fratilor, ce vedeti la asta?! Adica efectiv, ce, un lucru concret.
A spus ca vrea sa dea undo la aproape tot ca sa ce? Ne ducem cu capul inainte ca sa ajungem ca in Cuba si Venezuela? De ce?
Ce treaba are democratia cu firme chinezesti si influente rusesti ? Cum e posibil sa acceptam asta ?fabius_2014 scrie: ↑05 Dec 2024, 11:19Nu stiu ce filme ai vazut cu Dan Negru, dar eu ma refer doar la doua, unul in care ii indeamna pe romani sa nu se certe si al doilea in care ii indeamna sa respecte democratia si sa accepte rezultatul oricare ar fi el. Cred ca filmele sunt de bun simt.Paul scrie: ↑05 Dec 2024, 10:47Pai eu din ce citesc Dan Negru fix la somn ne indeamna. Clar ca nu vreau sa ma cert cu nimeni, si desi nu pot sa spun ca respect alegerea fiecaruia, in sensul ca merita respect cineva care il alege pe unul care basmeste numai tampenii si seamana cu un Ceausescu crestinopat si cu haine mai stilate, normal ca nu o sa ies sa protestez, ca democratie inseamna sa accepti si rezultatul care nu iti convine.
Da - ii accept pe toti candidatii care nu au profitat de golanii transnationale. Unde e coloana vertebrala a tarii ? Credeam ca Rusia ne decide presedintele in 1946 - nu si in 2024.
Turul 1 si turul 2 sint niste facaturi acum dupa ceea ce s-a aflat.
Adica sa ascultam de cuvintele lui Ceausescu din 21 decembrie 1989 : "Tovarasi, stati linistiti la locurile dumneavoastra" ?.fabius_2014 scrie: ↑05 Dec 2024, 11:19Nu stiu ce filme ai vazut cu Dan Negru, dar eu ma refer doar la doua, unul in care ii indeamna pe romani sa nu se certe si al doilea in care ii indeamna sa respecte democratia si sa accepte rezultatul oricare ar fi el. Cred ca filmele sunt de bun simt.Paul scrie: ↑05 Dec 2024, 10:47Pai eu din ce citesc Dan Negru fix la somn ne indeamna. Clar ca nu vreau sa ma cert cu nimeni, si desi nu pot sa spun ca respect alegerea fiecaruia, in sensul ca merita respect cineva care il alege pe unul care basmeste numai tampenii si seamana cu un Ceausescu crestinopat si cu haine mai stilate, normal ca nu o sa ies sa protestez, ca democratie inseamna sa accepti si rezultatul care nu iti convine.
manex post >
Dar asta e o discuție care ma poate lăsa fără forum o săptămână.
Manex, revino-ti ... Paul si Bobby sunt administratori (n-ai cetit ultimele modificari din staff ?) si daca ei sunt capul rautatilor
nu stiu cum ai putea fi tu banat !
La urma urmai nu stiu ce are asta de-a face cu ziaristii non-grata ? In primul rand discutia este off-topic.
Dar asta e o discuție care ma poate lăsa fără forum o săptămână.
Manex, revino-ti ... Paul si Bobby sunt administratori (n-ai cetit ultimele modificari din staff ?) si daca ei sunt capul rautatilor

La urma urmai nu stiu ce are asta de-a face cu ziaristii non-grata ? In primul rand discutia este off-topic.
Nu are, sau mai bine zis a plecat de la o referire la un articol dar a continuat cu discutii politice.
Pot sa spun ca sunt mandru ca putem discuta si despre asta aici!
Pana sa puna cineva stampila pe CG ar trebui sa se informeze ce s-a intamplat in Venezuela incepand cu sfarsitul anilor 90. Atat spun.
Si sa citeasca si cartea Razboiul Sfarsitului Lumii, de Mario Vargas Llosa.
Pot sa spun ca sunt mandru ca putem discuta si despre asta aici!
Pana sa puna cineva stampila pe CG ar trebui sa se informeze ce s-a intamplat in Venezuela incepand cu sfarsitul anilor 90. Atat spun.
Si sa citeasca si cartea Razboiul Sfarsitului Lumii, de Mario Vargas Llosa.