Eu zic ca cine il sustine in continuare pe Mititelu in 2025 nu mai are nicio scuza, inseamna ca atat poate si, din punctul meu de vedere nu merita sa i se acorde niciun fel de circumstante.
In aceasta categorie stim sigur ca se incadreaza Buzarin, de exemplu. Eu am reținut si niste interventii destul de incriminante ale lui Drejan, iar de Ticleanu si Irimescu nu am ce sa zic decat ca imbatranesc foarte urat, si e pacat, dar asta e, asta isi doresc.
Ziaristi non-grata
Moderator: grup_moderatori
Re: Ziaristi non-grata
Pai din pacate,cel mai mult rau il fac fotbalului craiovean,chiar oltenii,si nu aia de tin cu wcsb.Paul scrie: ↑16 Mar 2025, 21:05Eu zic ca cine il sustine in continuare pe Mititelu in 2025 nu mai are nicio scuza, inseamna ca atat poate si, din punctul meu de vedere nu merita sa i se acorde niciun fel de circumstante.
In aceasta categorie stim sigur ca se incadreaza Buzarin, de exemplu. Eu am reținut si niste interventii destul de incriminante ale lui Drejan, iar de Ticleanu si Irimescu nu am ce sa zic decat ca imbatranesc foarte urat, si e pacat, dar asta e, asta isi doresc.
In afara de Mitran, care e de-al nostru dar este si cunoscator, Danut Lupu si Adi Ilie considera ca nu are loc Mitrita la nationala
Adi Ilie e un stelist jegos care n-a jucat niciodată la Știința tocmai pt că ne-a urât tot timpul și nu și-a dorit niciodată să joace pt noi!
facem pariu ca si-a dorit dar a fost refuzat?

STIINTA E UNICA! mititelu e inutil.

Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Ca dovada ca intotdeauna se poate mai rau, haznaua sporturilor, in frunte cu broscoiul infect ioanitoaia, lucreaza intens sa-i faca un profil luminos candidatului rus nr. 2. Daca astia ar manca caccat cu polonicul in direct, n-ar fi mai scarbos decat ce fac acum.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
Cam asa arata un articol scos de sub lana si transmis cu ostentatie lumii fotbalistice.
Cica o injuratura la adresa noasta in nu stiu ce colt insalubru de Bucuresti.
https://iamsport.ro/fotbal/superliga/di ... 33084.html
Cica o injuratura la adresa noasta in nu stiu ce colt insalubru de Bucuresti.
https://iamsport.ro/fotbal/superliga/di ... 33084.html