Etapa 4: CFR Cluj - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns
manex
fanatic
fanatic

Etapa 4: CFR Cluj - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de manex » 01 Aug 2025, 12:04

Duminica 03 august la ora 21.30 intalnim pe Cfr.
Echipa ce vine si ea dupa o calificare si cu gandul si ei la turul urmator de Europa.
Meciul va fi unul al "rezervelor".
Probabil ambii antrenori vor folosi jucatorii ce nu au jucat asa mult. Ambele echipe vin cu super moral. Va fi un meci super greu.

Imagine

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Last edited by manex on 01 Aug 2025, 12:04, edited 1 time in total.
Am zis!!

UnBetiv
suporter
suporter

Re: Etapa 4: CFR Cluj - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de UnBetiv » 01 Aug 2025, 12:08

Trei puncte in meciul asta ar fi magistrale .
Miercuri la meciul de Conference stadionul ar fi plin.
Avem nevoie de un avantaj solid impotriva celor de la Trnava, sunt o echipa imprevizibila care joaca foarte bine acasa.
Anul trecut au batut-o pe Sarajevo in Slovacia cu 3-0 . Anul asta au batuto pe Hibernians in Slovacia cu 5-1.

Avem un istoric de a ne relaxa dupa cateva rezultate bune, sper sa ramanem concentrati

Imagine

BiancoAzzurro_AS.
fanatic
fanatic

Mesaj de BiancoAzzurro_AS. » 01 Aug 2025, 14:23

dupa ultimele 2 partide, eu cel mai mult ma bucur de versatilitatea tactica, imi plac cel mai mult antrenorii care schimba 2 sisteme de joc in acelasi meci... sper sa nu fie doar o exceptie .... sunt speriat de cum joaca baluta,stancovic si mogos dar in acelasi timp avem alternativa la ei macar, nu ca anii trecuti ....daca cic si anzor vin macar la 80% din capacitatea/valoarea lor nu mai suntem in v8 trecem pe electric direct

eu as vrea sa il vad pe d.matei macar 15 min, pare ca stie cu varza , e adevarat ca fizicul nu-l recomanda, dar pare un gavi asa mai mic si fata de houri nu cred ca e diferenta mare de fizic ... dar na, vrem si rezultate, mai si pe basceanu, barbu... acum mirel stie, vedem

pe basceanu nu l-am urmarit, dar din perspectiva sumei nu pot sa zic ca nu sunt f curios insa postul unde ar fi nevoie de ceva nou e acolo unde e d.matei in centru

de la mirel as astepta sa fie dinamic si sa alterneze cu 4 fundasi

Prazake
suporter
suporter

Mesaj de Prazake » 01 Aug 2025, 14:37

Având în vedere că, cel mai probabil, vom juca cu rezervele abia aștept să văd surprizele din primul 11 de duminică.

Isenko - Stevanovic, Screciu, Badelj - Radulescu, Crețu, Houri, Anzor, Ndong - Nsimba, Basceanu

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 01 Aug 2025, 18:12

Eu as vedea asa echipa:
Isenko-Badelj,Screciu,Stevanovic-Rădulescu,Cretu,Houri,Anzor,Mora-Nsimba, Assad si posibil Basceanu repriza 2 în locul lui Assad.

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 01 Aug 2025, 22:31

CFR are 44 de jucatori legitimati, noi avem 29 . De ce amana CFR-ul meciuri de campionat? Tocmai si-au amanat etapa cu Miercurea Ciuc.

Pentru ca o parte din jucatorii favoriti ai lui Petrescu sunt accidentati, Emerlahu, Mulhar samd , iar cealalta parte sunt obositi.
Pentru ca Petrescu nu vrea sa joace cu rezervele in Campionat, vrea sa joace cu titularii si sa castige tot.
Pentru ca ultimele meciuri de campionat, CFR a scartait , 1-1 cu Rapid si o infrangere cu 2-0 acasa cu FC Campionii din Pitesti Fc Arges Dacia Mioveni. Iar in prima etapa au trecut cu greu de Slobozia.
Pentru ca transferul lui munteanu va aduce un buget de transferuri iar Dan Petrecu, desi are 44 de jucatori in lot va transfera inca unul sau doi.
Pentru ca meciurile amanate se vor juca dupa pauza de joc a Echipei Nationala , din Septembrie, unde petrescu mai are timp sa corecteze jocul.
Pentru ca...

E bine ca se joaca meciul, avem sansa noastra la cele trei puncte. Rezervele noastre trebuie tinute in priza, un meci la 3 zile pentru unii si un meci la 7 zile pentru altii e mult mai bine decat un meci la 7 zile pentru unii si niciun meci pentru alti jucatori din lotul nostru

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 01 Aug 2025, 23:00

Yago Lopez semneaza cu CD Lugo , echipa de Primera Federacion, un fel de liga 3-a Spaniola ... cred ca spune multe despre valoarea lui .

Fereastra de Transferuri se inchide pe 8 Septembrie 2025.
Rotaru a declarat ca avem doi scouteri `pe teren` cautam doi jucatori din care speram sa aducem macar unul. Jucatori care in mod normal nu ar fi venit in Romania pentru ca isi pot gasi usor oferte financiare mult mai bune . Ma astept sa fie jucatori in jurul varstei de 30 de ani, cu CV-uri pline. Gen Kurtic, Silva, Fedele, Martic.

:smoke:
In aceasta vara echipa s-a schimbat total , am facut 12 transferuri sub comanda lui Mirel

1. Isenko GK
2. Darius Fălcușan - 300.000 de euro, de la Empoli U23
3. Assad Al-Hamlawy - un milion de euro de la Slask Wroclaw
4. Luca Băsceanu - un milion de euro de la Farul
5. Oleksandr Romanchuk - 750.000 de euro de la Kryvbas
6. Mihnea Rădulescu - 400.000 de euro de la Petrolul
7. Nikola Stevanovic - 100.000 de euro de la Oțelul
8. David Matei - 75.000 de euro de la Steaua
9. Alexandru Cretu - De la Al-Wehda, fără sumă de transfer
10. Samuel Teles - De la Oțelul, fără sumă de transfer
11. Tudor Băluță - De la Slask Wroclaw, fără sumă de transfer
12. Steven Nsimba - De la FC Aubergne , fara suma de transfer

Pentru Nsimba Stevanovic Telles cred ca este un moment de apogeu in cariera lor . Joci la Universitatea, te bati la titlu in prima liga si participi intr-o competitie europeana. As vrea sa vad mult mai mult de la ei.
Sigur poti ajunge ca Oshima pe la o echipa din Khazakstan sau Azerbijan care se bate la titlu si joaca intr-o competitie europeana. Dar Takuto in ultimele 5 meciuri la FC Noah nu a prins 30 de minute de joc, uneori nu prinde nici lotul iar noi am defilat cu el in dubla cu Maribor.

Eu cred ca anumiti jucatori cum au fost Barbut, Isfan, Sierra, Yago, Mamut si altii trebuie sa inteleaga si sa aprecieze ce oportunitate au avut la Craiova pentru cariera lor. Unii ne-au tratat ca o alta echipa pe la care au fost, iar acum sunt prin liga 2a sau a3a fara nicio anvergura notabila.

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 02 Aug 2025, 18:16

Arbitru delegat,
Rares Vidican

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 02 Aug 2025, 23:34

Ce sansa maine...cu o victorie luam 6 pcte avans fata de oi si franari!

robertc
fanatic
fanatic

Mesaj de robertc » 03 Aug 2025, 00:23

Mwie wcsb!!!

adi_g
suporter
suporter

Mesaj de adi_g » 03 Aug 2025, 00:30

Bărbuț a fost destul de util pentru Univ. Craiova. Sierra a dat un gol senzațional și...cam atât...

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 03 Aug 2025, 09:22

Eu cred ca roty a gresit ca nu a aminat meciul cu CFR Cluj. Iar se arunca la "We are all in".

Aceasta echipa ar fi trebuit sa se concentreze doar pe Conference League zilele astea.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 03 Aug 2025, 09:32

Sper sa te inseli Bobby, si totodata sper sa jucam cu multi tineri azi, ca parte a strategiei “all in”.
Pentru asta cred ca a si insistat sa joace, are de rulat multi jucatori pe care s-au platit sume bune de bani, si poate menaja din titulari.

FreakBoy
Site Admin
Site Admin

Mesaj de FreakBoy » 03 Aug 2025, 12:42

Sunt de acord cu Bobby de data asta, cu toate ca înțeleg ca trebuie sa dea minute și celorlalți.
I N I M I T A B I L I

Scrie răspuns