Yago Lopez semneaza cu CD Lugo , echipa de Primera Federacion, un fel de liga 3-a Spaniola ... cred ca spune multe despre valoarea lui .
Rotaru a declarat ca avem doi scouteri `pe teren` cautam doi jucatori din care speram sa aducem macar unul. Jucatori care in mod normal nu ar fi venit in Romania pentru ca isi pot gasi usor oferte financiare mult mai bune . Ma astept sa fie jucatori in jurul varstei de 30 de ani, cu CV-uri pline. Gen Kurtic, Silva, Fedele, Martic.
In aceasta vara echipa s-a schimbat total ,
am facut 12 transferuri sub comanda lui Mirel
1. Isenko GK
2. Darius Fălcușan - 300.000 de euro, de la Empoli U23
3. Assad Al-Hamlawy - un milion de euro de la Slask Wroclaw
4. Luca Băsceanu - un milion de euro de la Farul
5. Oleksandr Romanchuk - 750.000 de euro de la Kryvbas
6. Mihnea Rădulescu - 400.000 de euro de la Petrolul
7. Nikola Stevanovic - 100.000 de euro de la Oțelul
8. David Matei - 75.000 de euro de la Steaua
9. Alexandru Cretu - De la Al-Wehda, fără sumă de transfer
10. Samuel Teles - De la Oțelul, fără sumă de transfer
11. Tudor Băluță - De la Slask Wroclaw, fără sumă de transfer
12. Steven Nsimba - De la FC Aubergne , fara suma de transfer
Pentru Nsimba Stevanovic Telles cred ca este un moment de apogeu in cariera lor . Joci la Universitatea, te bati la titlu in prima liga si participi intr-o competitie europeana. As vrea sa vad mult mai mult de la ei.
Sigur poti ajunge ca Oshima pe la o echipa din Khazakstan sau Azerbijan care se bate la titlu si joaca intr-o competitie europeana. Dar Takuto in ultimele 5 meciuri la FC Noah nu a prins 30 de minute de joc, uneori nu prinde nici lotul iar noi am defilat cu el in dubla cu Maribor.
Eu cred ca anumiti jucatori cum au fost Barbut, Isfan, Sierra, Yago, Mamut si altii trebuie sa inteleaga si sa aprecieze ce oportunitate au avut la Craiova pentru cariera lor. Unii ne-au tratat ca o alta echipa pe la care au fost, iar acum sunt prin liga 2a sau a3a fara nicio anvergura notabila.