Etapa 8: FC Botosani - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Lasati-ne sa ne pregatim de Grupele Europene!

Poll ended at 30 Aug 2025, 21:46

Ne pastram concentrarea 3p
5
63%
E autobaza moldoveneasca 1p
3
38%
Oboseala isi arata efectele 0p
0
No votes

Total votes: 8

UnBetiv
suporter
suporter

Etapa 8: FC Botosani - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de UnBetiv » 29 Aug 2025, 21:46

Imagine

Duminica, 31 August 2025
18:30

Intalnim echipa securistului miliardar valeriu.
Echipa de pe locul 4 cu 12 pct are o singura infrangere luata de la ciori.
Face un 3-3 foarte interesant cu CFR
Joaca un 4231 pe modelul grozav

Ne asteapta un meci greu, va veni pe fondul unei relaxari.
Echipa e important sa rasufle dupa aceasta calificare europeana. Altfel risti sa arzi totul si sa ramai fara benzina in rezervor.
Uneori trebuie sa mai mergi la ralantiu si sa castigi cu noroc

Indiferent ce se intampla in Etapa 8, ramanem lideri.
Cine e pe primul loc ???

Vine pauza competitionala. O sa avem multi jucatori plecati la echipele nationale, care or sa schimbe colectivul si se vor intoarce desconcentrati.
Nationalele au stricat multi jucatori. Ultimul care a fost facut praf de nationala e Popescu. In cadere libera dupa convocarea de acum cateva l luni

Mai sunt doua saptamani din fereastra de transferuri.
Inca putem sa aducem jucatori, pe care ii putem monta si integra rapid la nivel mental. Tactic mai dureaza

lory69
fanatic
fanatic

Re: Etapa 8: FC Botosani - Universitatea Craiova

Mesaj de lory69 » 29 Aug 2025, 22:09

Mai ai timp pana marti seara sa iei pe cineva ca sa il pui pe lista uefa.Rotaru spunea azi la Fanatik ca pana marti vine sigur un jucator.

Dany
fanatic
fanatic

Mesaj de Dany » 29 Aug 2025, 22:12

Un meci poate mai greu decât meciul cu turcii din mai multe motive.
Sper sa jucam cu alți jucători si sa fortam victoria. Rapid joaca bine si ar fi super sa ii ținem la 4 puncte distanta.
Forzza Știința!

Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk

Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 29 Aug 2025, 22:36

Daca batem si duminica suntem din filmele cu supereroi. O sa fie greu, foarte greu, dar mizez pe dorinta tinerilor de a arata ce pot. I-am vazut pe Radulescu si Basceanu ieri foarte bucurosi, cred ca o sa se lupte sa ajunga si ei sa joace in Europa.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

FreakBoy
Site Admin
Site Admin

Mesaj de FreakBoy » 29 Aug 2025, 22:53

Mi se cam rupe ce se întâmplă la Botoșani. Sper doar sa nu se accidenteze, sau sa se accidenteze ușor fix aia de nationala sa mai prindă și ei putina odihna sa nu stea degeaba pe la loturi.
I N I M I T A B I L I

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 29 Aug 2025, 23:21

Ba eu vreau sa batem tot cu formule diferite de echipe astfel incat sa joace toti, mi se pare foarte important pentru ca asa ii tii pe toti in priza din toate punctele de vedere.
Ne mai vorbind de punctele pe care le-am castiga, pentru ca vrem titlul, si vrem si cupa si vrem sa ajungem cat mai departe in Conference.
Vreau sa isi faca toti socoteala ca pierd cu noi, pe oriunde am juca si cu orice formula de echipa. Si cu atat mai mult Botosani. De fapt nu am nicio echipa pe care sa nu imi doresc sa o batem si sa o subordonam, ca e FCSB, CFR, Dinamo, Rapid, Farul, U CJ sau care o mai fi.
Asa ca duminica sper sa joace titulari Anzor si Houri, de exemplu, chiar si Cretu, ca e nevoie sa se simta utili si gata sa joace oricand, iar tinerii Mihnea Radulescu, Matei, Barbu si Basceanu la fel, sa isi vada viitorul jucand din ce in ce mai multe minute.

Cine anume l-a adus pe Nsimba ala e scouter adevarat, ca nu vine si spune: ia luat-l pe Haland ca va zic eu ca e bun, cand stiu toti ca e bun si costa de 10 ori cat tot lotul nostru.
Si in aceeasi masura toti ciumeții din presa care ne-au luat la misto pentru transferul asta ar trebui invitati sa isi inghita vorbele.

ciptudor
nou pe forum
nou pe forum

Mesaj de ciptudor » 30 Aug 2025, 10:16

Meciul de la Botoșani este foarte greu. Cred ca nu am câștigat niciodată acolo in campionat. E și important pentru ca titlul este principalul obiectiv. Trebuie tratat cu atenție . Eu as folosi o parte din titulari pentru a încerca să câștigăm. Au doua săptămâni să se odihnească apoi.
Tinerii gen Mihnea sau Basceanu nu m-au convins ca pot câștiga un asemenea meci.

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 30 Aug 2025, 10:34

Bine ai venit pe forum @ciptudor! Acum nu cred ca mai e vorba de odihna la titulari, poate cel mult evitarea accidentarilor, dar cred ca ar fi foarte important sa li se dea tuturor sanse, si in special tinerilor.
Radulescu incepuse foarte bine si pare ca a mai scazut un pic, iar Basceanu si Matei au fost cam stersi, dar nici nu au cum sa creasca daca nu ii bagi in meciuri cu o miza oarecare.
Cred ca am batut o data cel putin la BT, cu gol Ivan pe o zapada de pomina. Dar in general am avut meciuri grele si ne-au cam batut cotonogarii astia. Iar cu Grozav cred ca duritatea e prima lor arma. Si mai e si Ongenda, care e singurul mai de doamne-ajuta ca tehnica.

ciptudor
nou pe forum
nou pe forum

Mesaj de ciptudor » 30 Aug 2025, 10:38

Cred ca meciul de care vorbești era în cupa

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Jonutzz
junior
junior

Mesaj de Jonutzz » 30 Aug 2025, 11:40

Cred ca am ramas cu impresia primilor ani de Liga 1 cand ne bateau de fiecare data la Botosani. In momentul de fata statistica spune altceva: Intre 2019 - 2025 am pierdut o singura data la Botosani, pe vremea lui Neagoe. Ce-i drept au fost foarte multe egaluri, chiar si ultimul meci 2-2 cu acel gol egalizator cand botoseii nu au dat mingea afara la ultima faza. Ultimele victorii sunt 0-2 cu Bergodi, in anul cu titlul pe masa ( Cic si Nistor, ambii din penalty ) si 0-1 in primele meciuri cu Ouzonidis, pe acea ninsoare, gol din nou Cica din penalty.

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 30 Aug 2025, 11:46

Cred ca meciul a fost in campionat, dar de fapt atunci a fost egal, de batut i-am batut cred o data la ei, dar nu mai stiu cand.
In cupa cred ca i-am batut la noi cu 5-2 si la ei tot efal am facut.
In orice caz, e meci greu mereu la ei.
Iar pe Iftimie nu il uit cu mistourile lui de doi lei ca nu stiu cum am facut noi o data si am rezolvat-o olteneste. Deci a folosit expresia cu o conotatie clar negativa si ironica.
Un [cenzurat] securist, sclav si la Fcsb si la Cfr.

WhiteLion30
junior
junior

Mesaj de WhiteLion30 » 30 Aug 2025, 12:10

Din ce îmi aduc aminte, am avut foarte multe deplasări la Botoșani în timpul iernii și din cauza asta am avut atâtea probleme, nu mai e cazul mâine.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 30 Aug 2025, 12:38

Tot timpul am avut meciuri grele la Botosani. Multe iarna.. Terminate egal, putine victorii. Teren greu. Dar nu prea concep sa pierdem puncte la neica nimeni. Nu castigi campionatul pierzand la echipe de mana a doua. Prefer sa pierd la cfr decat sa pierd la botosani.
E timpul ca "echipa a doua" sa castige si ea singura meciul. Cei tineri trebuie sa arate ca au valoare sa joace si ei in Europa.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 30 Aug 2025, 12:43

Macar sa incerce cu echipa a doua plus doua plombe, si daca nu merge atunci bagati 3 din prima formula in ultimele 20 de minute.

florinkeke
fanatic
fanatic

Mesaj de florinkeke » 30 Aug 2025, 14:07

Meci greu la Botosani cu o echipa care este im forma si or sa joace foarte dur.Cu Leo am avut intotdeauna meciuri complicate. Sper sa nu pierdem insa mai important este sa nu av accidentari. Lung-Stefanovici,Screciu,Mogos-Radulescu,Anzor,Houri,Cretu,Mora-Basceanu,Nsimba

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Scrie răspuns