Duminica, 14 septembrie, ora 18.00, intalnim echipa Farul Constanța (locul 7 in Liga 1), dupa doua saptamani de pauza, timp in care am avut multi jucatori la echipele nationale.
Speranta este sa avem tot lotul valid. Probabil Radoi va introduce formula de baza si nu va risca nimic.
La Farul joaca si fostul nostru jucator, Markovic, care nici acolo nu trece prin momente bune, antrenorul Zicu spunând ca ar trebui sa fie mai serios la antrenamente.
Ora este perfecta, insa nu cred ca vor fi mai mult de 17000 de spectatori.
Farul iese la joc, va fi un meci deschis, batem la scor.
Isenko-Romanchuk,Screciu,Rus-Bancu,Baluță,Cicaldau,Anzor,Radulescu-Baiaram,Nsimba
Mora vine de la națională deci nu va juca, nici anul trecut nu prindea primul meci din cauza diferenței de fus orar si timpului de readaptare.
Ma enervează regula u21 ca ne împiedică sa avem cel mai bun 11 în campionat, dar oricum la cate meciuri avem Europa plus cupa, Rădulescu va fi tartore pe dreapta în campionat.
Mi-as fi dorit un sistem cu Mora si Rădulescu in banda împreună.
Ciudata atitudinea selectionerului francez care nu a chemat cel mai in forma francez la nationala :)
Dar iti dai seama cum ar fi sa il cheme pe Nsimba pana la urma daca face asta prapad si da gol dupa gol in Europa si in campionat? Neaparat vreau sa ii vad pe aia care au facut circul de pe lume ca amatorism si nu se poate asa ceva sa luam din Liga 3-a franceza.
Nu stiu care or fi amatorii daca se intampla asa ceva. Ar fi o chestie :)
M-am uitat de curiozitate si au pe an 100-120 000 eur salariile in liga 3a franceza. Similar cu cele din Superliga, asa ca....
Informatie validata de declaratia lui Steven care a zis ceva de genul , intrebare - cum ai reactionat cand ai primit oferta de la craiova ? - m-am miscat repede si am acceptat pentru ca aveam sansa sa joc in cupele europene (deci nu banii au fost motivatia) , mai spune Simba, cunosteam echipa FCSB ca fiind una foarte buna de la un prieten de al meu Pappeau (fost pe la Rapid)
Mirel Rădoi a replicat că nu știe nimic despre o ofertă pentru Vladimir Screciu.
”Despre transferul lui Screciu nu știu nimic. Vom vedea ce se va întâmpla. Ne axăm pe refacerea jucătorilor pentru a avea cea mai bună echipă la dispoziție”, a declarat Mirel Rădoi.
Maccabi Haifa ar fi dat 3 mil
Mora titular la Costa Rica, pe pozitia de fundas dreapta/banda drepata atat cu Nicaragua cat si cu Haiti. Evolutie modesta, nota 6.5
Anzor, titular pentru georgia in meciul cu Bulgaria si Turcia(pasa de gol), in centrul pe un sistem 433 . Nota 7.5, cel mai bun mijlocs de pe teren.
Va fi foarte greu sa il tii pe Anzor la echipa, va fi si mai greu daca nu va juca titular de drept.
Nationala Georgiei e sub lumina reflectoarelor , sigur o sa aibe oferte in iarna.
Azor poate fi jucator de World Cup, ar fi bine sa nu il pierzi aiurea pentru ca poti sail vinzi pe 10 mil
E clar că Anzor e cel mai bun mijlocaș din lot ... Să zicem că până acum strategia lui Rădoi a fost să aibă mijloc bun in campionat și de asta a fost menajat Anzor in Conference... Dar acum este altceva și trebuie mizat tot mai mult pe georgian, sper să nu fie marginalizat așa cum au pățit oltenii noștrii la națională.
Bai toate ca toate dar obsesia asta a lui Radoi cu Anzor rezerva ma scoate din sarite. E cel mai bun mijlocas din lot. Fara discutie. Ce e labbareala asta? Plus, ce cauta Stefan titular in dreapta, cand il avem pe Radulescu? Lasa domnu’ Mister doi u21 sa joace in acelasi timp, ca si pe tine te bagau titular la stiaua la 20 de ani.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!