Etapa 10: Otelul Galati - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Ramanem neînvinsi?

Poll runs till 21 Sep 2025, 14:11

Clar!!
8
89%
Logic!!
1
11%

Total votes: 9

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Re: Etapa 10: Otelul Galati - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de dorumihnea2 » 17 Sep 2025, 12:36

Paul scrie:
17 Sep 2025, 06:35
Cred si eu ca cei pe care i-ai enumerat ar putea tine ritmul, chiar si zilnic, dar Doamne fereste de accidentari, ca tot astia, inclusiv Nsimba, au trecut prin asta si au stat cu lunile, exact ca Paradela.
E o problema noua asta la noi, sa ai prea multi jucatori buni, sa iti intre Anzor doar pe final, de exemplu.
Ei stiu cum e mai bine, adica Mirel si conducerea, eu unul as vrea sa il vad pe Paradela cum se descurca, nu i-as pune stampila de plecat.
Problema e alta.... Rădoi trebuie să le ofere minute lui Anzor sau Houri și în meciurile f importante... In momentul de față pare că sunt în urna 2.
Forța Știința!!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 17 Sep 2025, 17:18

De acord si cu asta. Ce sa mai e greu si cu multi jucatori buni, nu ne gandeam noi niciodata sa ajungem in situatia asta.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 17 Sep 2025, 18:07

Cred ca Anzor are oferte din afara si de asta asta Radoi incearca sa joace cat mai mult cu alti jucatori pe care se va putea baza in viitor. Nu-mi explic altfel faptul ca Anzor este rezerva sau poate faptul ca e mai defensiv. Nu stiu, dar pentru mine, ca valoare, Anzor e in primii cinci jucatori din lot.

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 17 Sep 2025, 18:16

eu am mai scris, ai 3 mijlocasi centrali defensivi, baluta, teles si anzor. insa fiecare e alt profil de jucator

explicatia mea e asta,
Mirel l-a gasit pe anzor la echipa, anzor are contract pana in 028

mirel cand aduce un jucator la echipa, vorbeste cu el, ii face niste promisiuni, il convinge sa semneze cu craiova.
100% i-a facut niste promisiuni lui Baluta , deci probabil ca in sezonul asta cel putin, Anzor nu ii va lua niciodata fata lui Baluta.
Lui Matei i s-a promis ca va juca, lu Mihnea la fel. Rus.
Astia sunt jucatori pentru care mirel a facut promisiuni.

Cei pe care mirel i-a gasit aici, fata de ei nu are promisiuni facute, cred ca nu are promisiuni facute nici fata de cretu, basceanu, falcusan, simba, monday, mora, anzor.

Eu cred ca asta e situatia si cel putin sezonul asta, mirel isi va respecta cuvantul , atata timp cat jucatorii carora le-a dat cuvantul vor juca decent

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 17 Sep 2025, 19:44

Nu uitati in ce data suntem. Pana la final de mai mai sunt 8 luni jumate. Avem nevoie de banca. Sa vad primul care zice :"Nu avem banca!"

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 17 Sep 2025, 20:45

UnBetiv scrie:
17 Sep 2025, 18:16
eu am mai scris, ai 3 mijlocasi centrali defensivi, baluta, teles si anzor. insa fiecare e alt profil de jucator

explicatia mea e asta,
Mirel l-a gasit pe anzor la echipa, anzor are contract pana in 028

mirel cand aduce un jucator la echipa, vorbeste cu el, ii face niste promisiuni, il convinge sa semneze cu craiova.
100% i-a facut niste promisiuni lui Baluta , deci probabil ca in sezonul asta cel putin, Anzor nu ii va lua niciodata fata lui Baluta.
Lui Matei i s-a promis ca va juca, lu Mihnea la fel. Rus.
Astia sunt jucatori pentru care mirel a facut promisiuni.

Cei pe care mirel i-a gasit aici, fata de ei nu are promisiuni facute, cred ca nu are promisiuni facute nici fata de cretu, basceanu, falcusan, simba, monday, mora, anzor.

Eu cred ca asta e situatia si cel putin sezonul asta, mirel isi va respecta cuvantul , atata timp cat jucatorii carora le-a dat cuvantul vor juca decent
Orice club care se respectă are 30 de jucători în lot , mai ales echipele care prestează și în cupele europene.... probabil că în ianuarie în funcție și de parcursul european vom rămâne cu lotul ăsta sau vor fi vânduți sau împrumutați o serie de jucători.
Forța Știința!!

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 18 Sep 2025, 13:39

Avem un meci mai greu decat pare la galati, sezonul asta doar botosani i a batut cu mult bulan acasa. Au batut cfr ul si au scos egaluri cu rapid si dinamo, deci e greu sa scoatem victorie, doar sa facem un meci foarte bun in atac

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 18 Sep 2025, 16:30

Dar cine e domne Otelul de trebuie sa nu fim siguri de victorie cu titularii din Europa? Am călcat în picioare Basaksehir cu lot de 70 de mil si ne fac gălățenii lui Laszlo?
Daca Mirel baga toti titularii si nu mai da ordin pe unitate sa jucam la relanti le dam 4 scurt.
Isenko-Rus, Screciu, Romanchuk-Bancone, Baluță, Anzor, Cicaldau, Mora-Baiaram, Nsimba
Pustiul Matei a fost încântător însă la cat de ciomagari sunt moldovenii în general fie ca vorbim de Botoșani, Galati sau Iași eu l-as feri meciul asta care va fi clar unul de lupta si băgat materiale.
Batem clar!!
Forza Știința!!!

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 18 Sep 2025, 16:56

Pana la meciul cu Otelul

Tu ti-ai luat bilet ???

Ia-ti bilet !
Imagine

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 18 Sep 2025, 17:04

fanatic16 scrie:
18 Sep 2025, 16:30
Dar cine e domne Otelul de trebuie sa nu fim siguri de victorie cu titularii din Europa? Am călcat în picioare Basaksehir cu lot de 70 de mil si ne fac gălățenii lui Laszlo?
Daca Mirel baga toti titularii si nu mai da ordin pe unitate sa jucam la relanti le dam 4 scurt.
Isenko-Rus, Screciu, Romanchuk-Bancone, Baluță, Anzor, Cicaldau, Mora-Baiaram, Nsimba
Pustiul Matei a fost încântător însă la cat de ciomagari sunt moldovenii în general fie ca vorbim de Botoșani, Galati sau Iași eu l-as feri meciul asta care va fi clar unul de lupta si băgat materiale.
Batem clar!!
Forza Știința!!!
Si underul? Vrem nu vrem cred ca o sa l vedem pe basceanu cu nsimba

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 18 Sep 2025, 21:30

UnBetiv scrie:Pana la meciul cu Otelul

Tu ti-ai luat bilet ???

Ia-ti bilet !
Imagine
Abonament aveam, aștept cardul pt Europa

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 19 Sep 2025, 09:24

fanatic16 scrie:
Dar cine e domne Otelul
Nu e`chipa prin Carpati, cum e otelul galati :lol:

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 19 Sep 2025, 10:53

meci cumplit de greu, mai ales că ăia vin după o înfrângere tot pe teren propriu!
cine își imaginează basme că batem lejer, este cel puțin naiv! Ne vor urca pe garduri, e un test de maturitate meciul ăsta, trebuie să demonstrăm că putem câștiga in stil de campioană și pe astfel de stadioane înghesuite și cu gazon prost! Sper totuși să conteze că avem o relație de amiciție cu ei, le-am dat pe Markovic sezonul trecut, acum îl au pe Bană, n-ar trebui să ne aștepte cu cuțitele în dinți! Sper...
Este un meci în care ne cam încurcă U21, chiar nu știu cu care dintre ei să înceapă pt că eu văd echipa așa... Isenko, Romanchuk, Screciu, Badelj - Bancu, Mora Băluță, Teles, Cicâldău - Baiaram, Assad (Nsimba)
Dacă ar fi după mine cred că aș juca cu Fălcușan în locul lui Badelj

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 19 Sep 2025, 11:17

Pai si daca e meciul greu inseamna ca nu putem avea incredere ca il castigam? Poate nu ai observat Marius, dar chiar jucam in stil de echipa mare si batem si cand jucam mai slab. Glumesc putin, nu te activa, stiu ca nu e usor meciul dar am incredere in Mirel si in baieti.
Cu under-ul, poate e momentul lui Basceanu sa arate ceva prin fata pe-acolo, sau chiar si Flacusan cu sarcini strict defensive, ca sa i se mai ia din stampila pe care si-a pus-o singur la meciul de la Arad.

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 19 Sep 2025, 12:35

BogdanWick8 scrie:
18 Sep 2025, 17:04
fanatic16 scrie:
Batem clar!!
Forza Știința!!!
Si underul? Vrem nu vrem cred ca o sa l vedem pe basceanu cu nsimba
Greșeala mea, uit mereu ca Baiaram nu mai e under :))

Scrie răspuns