Etapa 13: UNIVERSITATEA CRAIOVA - United Slobozia

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Câte goluri slobozim Unirii?

- 3+ victorie lejera
3
33%
- maxim 2, dar tot batem
6
67%
- un gol sau 2, dar facem egal
0
No votes
- niciunul și pierdem
0
No votes

Total votes: 9

Iancu Magheru
fanatic
fanatic

Etapa 13: UNIVERSITATEA CRAIOVA - United Slobozia

Mesaj de Iancu Magheru » 11 Oct 2025, 15:46

Sâmbăta, 18 octombrie, ora 17:30 șocul etapei cu nr 13, în arena leilor vine o mică revelație a începutului de sezon, Unirea Slobozia!
Nu ne putem baza pe Cicaldau (roșu), Bancu (a doua etapa de suspendare) și Mihnea Rădulescu (out pana în aprilie probabil).
Nu ma încumet să intuiesc primul 11, ca sigur dau greș. Cert e ca nu îl mai vreau pe Etim titular. Și clar nici Crețu. Oricum Crețu pare ca e păstrat ca arma secreta pentru duelurile tari din Europa :mad:
Cativa jucători sunt în scădere de forma, sper si cred ca își vor reveni începând cu acest meci (Baiaram, Assad, Mora).
Vremea ar trebui sa fie ok având în vedere si ora demna de Premier League.
Mizez pe 11-12.000 de spectatori, plus minus 1500 în funcție de vreme.
Cum am spus și pe alt topic, marcăm 4! ucv :)(

manex
fanatic
fanatic

Re: Etapa 13. Universitatea Craiova - United Slobozia

Mesaj de manex » 11 Oct 2025, 15:55

Vor fi mai multi spectatori. Clubul a facut o oferta pentru abonatii din campionat si Conference:un bilet gratis. T2 pare ca se va umple. Sa vedem daca si ps si pn. Personal aduc inca un om...
E un meci pe care nu avem voie sa il pierdem.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 11 Oct 2025, 16:19

https://www.fanatik.ro/oferta-fara-prec ... r-21292856
Deci cei care aveți doar abonament de conference intrati cu el la meciul cu Slobozia iar cei care avem și abonament normal și de conference mai primim un bilet gratis și putem aduce pe cineva cu el. Am avut dreptate pe jumate, locurile luate sunt numarul de abonamente Conference luate pana acum, dar nu apar din cauza erorii la meciul cu Slobozia, ci pentru ca așa e promoția, care mi se pare o mișcare foarte bună ce coroborata cu vremea bună si ora perfecta ar aduce lejer aproape 20k cu Slobozia desi realist cred ca vom fi 16-17k.
Salut revenirea lui Iancu în prim planul forumului și ma încumet sa fac un prim 11 bazat pe cum l-as vrea eu dar și în perspectiva ca la 4 zile după Slobozia avem cu Noah. Lipsa lui Mora care e caraui după ce vine de peste Ocean și lipsa lui Mihnea ne dau bătaie de cap cu banda dreaptă, plus lipsa lui Bancu, așadar va fi o improvizație în dreapta, sanse sa jucam 4 3 3 cu Mogoș fundas dreapta ca sa poată rămâne jos, nefiind un jucator care ar face față prea bine în banda în 3 5 2.
Isenko-Stefan,Stevanovic, Screciu, Mogoș-Telles, Anzor, Houri- Basceanu, Nsimba, Baiaram

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 11 Oct 2025, 20:27

Mora are meci marti dimineatza. ..va fi imposibil sa joace sambata

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 11 Oct 2025, 20:58

Din pacate banda dreapta e moarta pana in ianuarie cand putem transfera ceva.

Mora are meci pe 14 octombrie in costa rica.
Nici nu stiu daca ajunge pana pe 17 in Romania . Oricum nu se va pregati cu echipa pentru meciul cu slobozia.
Apoi poate va juca cu Yerevan. Pe 23 oct.
Apoi Luni 26 cu metaloglubus probabil va fi obosit , meci la 3 zile.
Urmand sa joace pe 2 Noiembrie cu Rapid si apoi pe 6 cu Rapid Wiena, iar meciuri la 3 zile.
Dupa care pleca iar in Costa Rica.

Va trebui sa joace 6 meciuri in 4 saptamani , la capacitate maxima, pentru Universitatea, in europa. Plus alte doua pentru nationala lui in Costa Rica.
In total vreo 8 meciuri in 4 saptamani. Deci cate un meci la 3 zile timp de o luna de zile...
Apoi revine la sfarsitul lui noiembrie si incepe din 3 in 3 zile, cupa, conference, campionat

E timpul sa il activezi pe Etim pe Dreapta, pe Mogos sau pe Basceanu
O banda dreapta formata din Rus - Mogos/Etim/Lyes - Assad , pe stanga Badelji - Bancu - Baiaram

E naspa treaba

UnBetiv
suporter
suporter

Re: Etapa 13: UNIVERSITATEA CRAIOVA - United Slobozia

Mesaj de UnBetiv » 11 Oct 2025, 21:06

Pentru meciul asta nu te bazezi pe Bancu, Cic si Mora

Eu asa vad un 11 cu unirea, nu exista alt rezultat decat victoria

Imagine

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 11 Oct 2025, 21:07

Anzor titular cu spania dar rezerva in spatele lui cretu, mda

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 11 Oct 2025, 23:27

UnBetiv scrie:
11 Oct 2025, 21:06
Pentru meciul asta nu te bazezi pe Bancu, Cic si Mora

Eu asa vad un 11 cu unirea, nu exista alt rezultat decat victoria

Imagine
În afara de prezența lui Falcusan chiar îmi place echipa!

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 12 Oct 2025, 06:49

Stefan joaca la locul lui,in stanga,iar Paradela pe dreapta.Stefan e de picior stang,iar Paradela de picoor drept.Falcusan chiar ar trebui sa joace in meciul asta si la Metaloglobus...altfel cand va mai prinde minute?Dupa meciurile astea doua,Radoi trebuie sa se decida cu cine va juca in viitor pe pozitia de under!

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 12 Oct 2025, 11:00

Baluta Anzor Teles e un mijloc fara creativitate, sunt doi mijlocasi defensivi si un lenesul satului. Mijlocul, dupa mine, ar trebui sa fie Anzor Baluta/Teles Baiaram. Si in fata Assad cu Nsimba care joaca foarte bine impreuna. Plus, asa am putea avea toti cei trei golgheteri in teren.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 12 Oct 2025, 12:10

Pei cum fara `creativitate`? Nu are Anzor cele mai multe asisturi in cele mai putine minute jucate, ca tu ai pus cifrele alea .

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 12 Oct 2025, 12:14

Prin accidentarea lui Mihnea eu l-as forta pe Paradela ori ca inter in sistem de 4 fundasi,ori ca fundas in sistem de 5.Lot bun avem,ramane ca Radoi sa ghiceasca 11 cel mai bun in fiecare moment.

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 12 Oct 2025, 12:15

Ma refer la partea dreapta,unde am ramas deacoperiti!

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 12 Oct 2025, 13:54

UnBetiv scrie:
12 Oct 2025, 12:10
Pei cum fara `creativitate`? Nu are Anzor cele mai multe asisturi in cele mai putine minute jucate, ca tu ai pus cifrele alea .
Anzor e un mijlocas box to box cu profil mai mult defensiv, care isi face treaba foarte bine in pozitia asta. Cum era si Cicaldau pe vremea lui Mangia, dupa care l-am vopsit numar 10 sa-i creasca pretul.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 12 Oct 2025, 14:58

Nu cred ca Anzor a fost vopsit numar 10 . In sezonul asta nu a fost folosit niciodata ca 10, mereu a jucat Lyes in fata lui.
Eu cred ca Fane trebuie sa joace acolo unde are cel mai bun randament si unde poate fi util la nationala

Nu cred ca exista vreo situatie ne-analizata de banca tehnica .
Eu ma gandesc la fotbal in weekend-uri. La club oamenii se gandesc la fotbal minim 10 ore pe zi. in fiecare zi

Cat despre faptul ca Paradela e dreptaci si ar trebui sa joace pe dreapta....
Mihaila, Baiaram, Mitrita, Ivan toti sunt dreptaci care au cel mai bun randament in stanga
in primul rand nici nu ar trebui sa avem discutiile astea.
La craiova trebuie sa stii sa lovesti decent mingea cu ambele picioare. Sau sa deposedezi cu ambele picioare.

Vezi ce bomba da Simba cu stangul, el fiind dreptaci, in meciul cu fcsb

Scrie răspuns