Rapid si Arges sunt echipe care nu stiu sa atace . Joaca pe contre si cam atat , se bazeaza doar pe Dobre respectiv Caio. La Arges s-a vazut din plin la meciul cu Petrolul care a stat la cutie. Daca abordam meciurile corect tactic, ii batem fara probleme.
Etapa 12: FCSb - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 12: FCSb - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Uite, de aia ar fi bine sa avem si noi om sau intrebari la conferinta. Sa intrebam punctual de x, y.. Cu argumentele noastre. Poate asa aflam raspunsuri.
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
CIc supendat o etapa, dupa rosu cu fcsb
Aia, aproape sigur, erau infiltrati de ai lui mititelu, pentru a strica atmosfera inainte de returul cu turcii si a destabiliza.
Zic să-i mulțumim lui Rădoi că l-a recuperat miraculos!
E ok.Paul scrie: ↑09 Oct 2025, 06:45Mie de exemplu mi-a plăcut foarte mult Marius Sava, bine stiu, s-a dus la Genova si nu a facut fata, etc, se spunea ca nu are viata sportiva etc.
Deci nu “valora” milioane, dar mie imi placea de el, si cum eu nu aveam atunci si nu am nici acum de gand sa cumpar sau sa vand jucatori, ma multumeam sa imi placa cum joaca.
Daca ai jucator care iti joaca bine la echipa sau care incinta publicul e bine. Dar sa speri ca valoareaza nu stiu cite milioane - e alta treaba.
Mihaila, 25 de ani, titular in nationala in meciul cu Austria, 32 de meciuri la nationala si 5 goluri - cotat la 3 milioane pe transfermarkt. Acelasi site zice ca Mihaila a fost vindut de Parma pentru 2 milioane in iulie 2025.
Sa crezi ca Baiaram sau oricare jucator de la Craiova acum face 6-7-8 milioane de Euro nu e realist. Jucatorii romani nu prea au cota si nici nu prea fac fata afara.
-
- fanatic
Pretul unui jucator este stabilit de piata. In piata intra toti si europenii si in aceeasi piata intra si arabii, chinezii sau americanii. E simplu si logic.
Nu ma intereseaza ca europenii nu dau mai mult de 2 milioane de euro pe un jucator daca arabii sau americanii dau 8 si il iau. Piata a stabilit pretul la 8 milioane de euro.
Nu ma intereseaza ca europenii nu dau mai mult de 2 milioane de euro pe un jucator daca arabii sau americanii dau 8 si il iau. Piata a stabilit pretul la 8 milioane de euro.
Napoli a dat 11 milioane pe ala de la dinamo batumi
Si fii atent! Turcii au dat pe Baiaram 4.5 milioane. Fara super negocieri. La a doua strigare. Probabil se ajungea la 5...5,5. Deci care e prețul?? De aici se pleacă in iarna. 5 bulioane. Daca mai face niste chestii misto in Europa.. 6...Bobby scrie:E ok.Paul scrie: ↑09 Oct 2025, 06:45Mie de exemplu mi-a plăcut foarte mult Marius Sava, bine stiu, s-a dus la Genova si nu a facut fata, etc, se spunea ca nu are viata sportiva etc.
Deci nu “valora” milioane, dar mie imi placea de el, si cum eu nu aveam atunci si nu am nici acum de gand sa cumpar sau sa vand jucatori, ma multumeam sa imi placa cum joaca.
Daca ai jucator care iti joaca bine la echipa sau care incinta publicul e bine. Dar sa speri ca valoareaza nu stiu cite milioane - e alta treaba.
Mihaila, 25 de ani, titular in nationala in meciul cu Austria, 32 de meciuri la nationala si 5 goluri - cotat la 3 milioane pe transfermarkt. Acelasi site zice ca Mihaila a fost vindut de Parma pentru 2 milioane in iulie 2025.
Sa crezi ca Baiaram sau oricare jucator de la Craiova acum face 6-7-8 milioane de Euro nu e realist. Jucatorii romani nu prea au cota si nici nu prea fac fata afara.
Am zis!!