UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: AEK Atena - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Moderator: grup_moderatori
Re: UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: AEK Atena - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Am un coleg grec fan AEK. A spus ca suntem cea mai buna echipa pe care au intalnit-o in conference si ca e total nemeritat sa nu ne calificam.
Ar trebui sa fim mandri, suntem la o distanta uriasa fata de unde am plecat asta vara.
Cine nu vede ce a adus Coelho la echipa, sa se uite mai bine la meciuri. Daca tragem toti in aceeasi directie, totul se va alinia la un moment dat. Trust the process, suntem pe un drum nesperat de bun.
Ar trebui sa fim mandri, suntem la o distanta uriasa fata de unde am plecat asta vara.
Cine nu vede ce a adus Coelho la echipa, sa se uite mai bine la meciuri. Daca tragem toti in aceeasi directie, totul se va alinia la un moment dat. Trust the process, suntem pe un drum nesperat de bun.
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!
M-am amuzat sincer citind mesajul tau, mai ales aceasta transformare instantanee a unui antrenor in zeu dupa 5–6 meciuri. Din pacate, fotbalul nu se judeca emotional si nici pe superlative, ci pe decizii, rezultate si repetabilitatea greselilor.marius_vl scrie: ↑19 Dec 2025, 08:52m-am amuzat teribil citind mesajul!sorinyki scrie: ↑19 Dec 2025, 08:30Daca obiectivul este titlul, schimbarea antrenorului devine obligatorie. A avut timp suficient sa demonstreze ce poate, iar deciziile luate pana acum arata clar ca nu este omul potrivit pentru aceasta echipa. Gestionarea momentelor cheie, lipsa de inspiratie tactica si repetarea acelorasi greseli au costat puncte importante.
Echipa castiga prin valoarea lotului, nu prin banca tehnica. Jucatorii fac diferenta pe teren, in timp ce antrenorul, prin decizii neinspirate, reuseste de multe ori sa fragilizeze un joc care functiona. In acest context, mentinerea actualului antrenor inseamna asumarea ratarii titlului, nu continuitate sau stabilitate.
Niciodata, dar NICIODATA, Stiinta nu a jucat un fotbal mai complet ca sub bagheta acestui super antrenor! FILIPE COELHO este cu 7 clase peste orice antrenor care a stat pe banca noastra de la renastere pana in prezent! Pana in minutul 98, omul asta era un zeu, ce s-a intamplat in acele minute mizerabile tine doar de blestemul socant care s-a abatut de ani buni asupra acestui club!
99 de antrenori din 100 ar fi procedat identic, in minutul 96 (ba,96!!!) ar fi introdus doi vlajgani in aparare, care teoretic ar fi trebuit sa-i ajute pe ceilalti sa respinga mingile care erau aruncate la disperare in careul nostru!
Daca exista vreun om pe acest pamant capabil sa ia titlul sezonul asta cu Stiinta, acela nu poate fi decat portughezul asta minunat!
Faptul ca echipa a aratat bine pana in minutul 96 nu il absolva pe antrenor, dimpotriva. Exact acolo se vede valoarea reala: in gestionarea finalurilor, a presiunii si a detaliilor. Iar aici vorbim de aceeasi greseala repetata, nu de un “blestem”. Cand acelasi scenariu se repeta, nu mai este ghinion, este decizie proasta.
Argumentul cu „99 de antrenori din 100 ar fi procedat la fel” nu sta in picioare. Un antrenor mare nu face ce fac toti, ci ce trebuie. Sa te aperi nu inseamna sa renunti complet la joc si sa iti inghesui echipa in careu, invitand adversarul peste tine. Exact asta s-a intamplat, iar rezultatul se vede pe tabela.
Cat despre „cel mai complet fotbal jucat vreodata”, aici chiar exageram. Joc bun am mai vazut, dar titlurile si punctele pierdute raman in clasament, nu impresiile artistice. Pana acum, lotul a scos echipa din multe situatii, nu banca tehnica.
Spui ca pana in minutul 98 era un zeu. Tocmai asta e problema: un zeu nu cade in doua minute din propriile decizii. Un antrenor mare inchide meciurile, nu le complica.
Cu toate acestea, imi doresc sincer sa ai dreptate. Retin discutia si, daca ma insel, voi reveni fara probleme sa imi cer scuze. Dar pana atunci, faptele si rezultatele imi dau dreptate, nu entuziasmul de moment.
sunt prea frustrat și ofticat în momentul ăsta ca să stau să mă contrazic cu tine pe tema asta!
dă-l afară, [cenzurat]-l în gură, și cu asta basta
dă-l afară, [cenzurat]-l în gură, și cu asta basta
Da, asa e, sa dam antrenorul afara si pe urma sa-l dam si pe urmatorul afara. Dar sa-i pastram in lot pe "dezvoltatorul imobiliar", "pe cel ce termina tulburelul cand altii nici nu incep culesul viilor" si "pe ce mic din Franta".
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
Sent from my SM-G985F using Tapatalk
-
Iancu Magheru
- fanatic

E clar ca la un moment dat am fi fost eliminați din Europa, eram la prima participare in grupa si am avut oricum un traseu greu si am strans puncte cand nimeni nu se astepta.
Cred ca lupta la titlu ar fi fost foarte mult ingreunata cu o eventuala dubla europeana la sfarsitul lui februarie. Si nu o zic acum ca vulpea cu strugurii, e ce am considerat inca de dupa victoriile cu Rapid V si Mainz.
Echipa s-a autodepasit prin calificarea cu Istanbul BB. Iar victoriile din grupa au fost ultra-autodepasire. Pana cand sa intinzi coarda asta?
Am avut multe momente critice in aceasta campanie, chiar din preliminarii la Sarajeva si la Trnava. Am clacat in momente cheie si apoi norocul sau inspiratia unor jucatori ne-au salvat. Eu nu cred ca valoarea noastra reala, in comparatie cu valoarea la fel de reala a celor 6 echipe cu care am jucat in grupa ne-ar fi indreptatit la a spera 7 puncte. In mod normal nu am fi batut pe nimeni.
Urmeaza titlul. In 2026. Echipa s-a maturizat, a cunoscut mari performante si mari deceptii in ultimele 6 luni in Europa. Nu are cum sa nu ajute.
Banii de la UEFA sunt de aur. Trebuie luati 2 jucatori de prim 11 in iarna si vom avea un 2026 mult mai frumos decat acest epuizant 2025.

Cred ca lupta la titlu ar fi fost foarte mult ingreunata cu o eventuala dubla europeana la sfarsitul lui februarie. Si nu o zic acum ca vulpea cu strugurii, e ce am considerat inca de dupa victoriile cu Rapid V si Mainz.
Echipa s-a autodepasit prin calificarea cu Istanbul BB. Iar victoriile din grupa au fost ultra-autodepasire. Pana cand sa intinzi coarda asta?
Am avut multe momente critice in aceasta campanie, chiar din preliminarii la Sarajeva si la Trnava. Am clacat in momente cheie si apoi norocul sau inspiratia unor jucatori ne-au salvat. Eu nu cred ca valoarea noastra reala, in comparatie cu valoarea la fel de reala a celor 6 echipe cu care am jucat in grupa ne-ar fi indreptatit la a spera 7 puncte. In mod normal nu am fi batut pe nimeni.
Urmeaza titlul. In 2026. Echipa s-a maturizat, a cunoscut mari performante si mari deceptii in ultimele 6 luni in Europa. Nu are cum sa nu ajute.
Banii de la UEFA sunt de aur. Trebuie luati 2 jucatori de prim 11 in iarna si vom avea un 2026 mult mai frumos decat acest epuizant 2025.
Spun si eu acelasi lucru din frustrare. Nici eu nu am dormit, pentru ca este greu de acceptat cat de aproape am fost. Tocmai de aceea dezamagirea este atat de mare. Antrenorul trebuie sa invete din aceste momente. Chiar el a spus ca, daca venim doar sa ne aparam, pierdem. Din pacate, exact asta s-a intamplat. In loc sa mentinem controlul jocului, am renuntat la ce ne-a adus pana acolo si ne-am retras complet, invitand presiunea adversarului. Nu vorbim despre ghinion, ci despre o lectie tactica dura. Finalurile de meci se gestioneaza prin echilibru, nu prin frica. Daca aceste greseli se vor repeta, ele ne vor costa din nou. Daca vor fi intelese si corectate, atunci poate reprezenta un pas real in maturizarea echipei si a antrenorului.
- WhiteLion30
- junior

E dureros pentru că am terminat sub câteva echipe care erau clar sub noi, dar au avut circumstanțe favorabile. Uită-te ce adversari a avut Drita, uită-te cu cine și-a făcut Zrinjki golaveraj, uită-te un pic la autogolul celor de la Rapid Viena, în ce condiții a fost marcat și pe ce stadion de liga a treia s-a jucat meciul. Ăștia o să meargă în primăvara europeană și noi rămânem acasă.Iancu Magheru scrie: ↑19 Dec 2025, 12:07E clar ca la un moment dat am fi fost eliminați din Europa, eram la prima participare in grupa si am avut oricum un traseu greu si am strans puncte cand nimeni nu se astepta.
![]()
"Iar despre grecii astia de pe stadion, da, fac o atmosfera impresionantă, efectiv zguduie tribunele, dar sunt si niste jegosi, urlau la noi si ne aratau numai obscenitati, jandarmii lor s-au pus si cu bastoanele pe baietii nostri cand sarisera sa traga de steagurile noastre, niste infecti!"
Exact ce intuiam... Din ce am vazut polonezii si vienezii nu s-au comportat asa...
Altfel, multumesc echipei pentru aceasta campanie deosebita! Acum, toata concentrarea pe campionat si cupa!
Exact ce intuiam... Din ce am vazut polonezii si vienezii nu s-au comportat asa...
Altfel, multumesc echipei pentru aceasta campanie deosebita! Acum, toata concentrarea pe campionat si cupa!
S-a calificat arbitrul, băga-ne-am [******] în gâtu inimii mamii lui de jegos. O fi de a pariuri, o fi răzbunarea UEFA după bannerul ăla aiurea, nu mai contează.
Dar cred că așa ceva nu s-a mai văzut niciodată, cât să mai reziste și jucătorii și antrenorul?
Coelho e meseriaș, e un progres clar peste Rădoi. Greșeala lui a fost frica pe final. De ce nu l-o fi băgat pe Nsimba? Măcar îi mai ținea pe ăia departe.
Dar cred că așa ceva nu s-a mai văzut niciodată, cât să mai reziste și jucătorii și antrenorul?
Coelho e meseriaș, e un progres clar peste Rădoi. Greșeala lui a fost frica pe final. De ce nu l-o fi băgat pe Nsimba? Măcar îi mai ținea pe ăia departe.
STIINTA SUNTEM NOI !
-
Iancu Magheru
- fanatic

Iar baietilor nu am ce sa le reprosez. Au jucat excelent 95 de minute.
Ba reprosez un singur lucru, unui singur jucator. Mingea ajunsa la Badelj in minutul 90+11 cand era egal. Nu e niciun grec in preajma lui, suteaza nefortat absolut teribil de prost si mingea ricoseaza in corner. Un corner in acel context, pe acel stadion, era precum o lovitura libera de la 21m de poarta. Intrarea lui Houri la grec o mai poti scuza fiind o precipitare generala la acea faza.
Ba reprosez un singur lucru, unui singur jucator. Mingea ajunsa la Badelj in minutul 90+11 cand era egal. Nu e niciun grec in preajma lui, suteaza nefortat absolut teribil de prost si mingea ricoseaza in corner. Un corner in acel context, pe acel stadion, era precum o lovitura libera de la 21m de poarta. Intrarea lui Houri la grec o mai poti scuza fiind o precipitare generala la acea faza.
-
White&Blue
- suporter

Gata? A mai scazut durerea?
Reactia normala ar fi luni pe stadion minim 15k, si la inceputul meciului aplauze in picioare minim 2 minute.
Eu am 38 de ani, anul asta echipa mi-a dat inapoi cel mai mult de pana acum…cred ca ar trebui sa fim destul de multi care sa simtim asta.
Reactia normala ar fi luni pe stadion minim 15k, si la inceputul meciului aplauze in picioare minim 2 minute.
Eu am 38 de ani, anul asta echipa mi-a dat inapoi cel mai mult de pana acum…cred ca ar trebui sa fim destul de multi care sa simtim asta.
Eu din pacate nu pot ajunge luni ca am prelungit un poc vacanta in Atena daca tot am venit, dar neaparat ar trebuie asistenta consistentă la meci si aplauze pentru baieti.
Eu eram sigur ca Cicaldau va face un meci mare ieri, este capabil de asa ceva in meciurile cu miza, nu sunt suparat nici pe Houri, nici pe Badelij si nici pe Mogos, au facut toti ce au putut ei, greseli se pot face oricand.
Trebuie sa ramanem o familie, nu sa cautam vinovati.
Forța Stiinta, hai baietii, va multumesc mult pentru aceasta campanie!
Eu eram sigur ca Cicaldau va face un meci mare ieri, este capabil de asa ceva in meciurile cu miza, nu sunt suparat nici pe Houri, nici pe Badelij si nici pe Mogos, au facut toti ce au putut ei, greseli se pot face oricand.
Trebuie sa ramanem o familie, nu sa cautam vinovati.
Forța Stiinta, hai baietii, va multumesc mult pentru aceasta campanie!
@Paul: zi si mie conditiile de pe stadion.. Cum e fata de al nostru? Cat era un carnat, o apa..??
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Multumim pentru tot ce ne-ai oferit in campania asta europeana dragă Universitatea Craiova! Ne vedem luni pe Oblemenco! Mereu inainte!!

Eu mi-am luat bere la 6€, aveau si mancare dar era in afara tribunelor, erau practic restaurante cu terase pline de oameni care luau cina, ceea ce mi s-a parut misto.
Lume foarte multa, de exemplu noi am ajuns la 8, cu doua ore inainte, toate terasele astea erau pline, cred ca mii de oameni, si au intrat toti cam cu 30 min inainte de meci.
Stadionul lor e nou dar nu pot sa spun ca m-a impresionat ca si constructie, ca tribune, e mai misto la noi.
Au in schimb magazine pt fani si chiar si biserica, si pe dinafara arata mai bine decat pe dinăuntru.
Extraordinar de impresionant este cand striga toti AEK AEK AEK, asa la rand si se cutremura tribunele, si mai fac asa un fel de dialog intre peluze, striga o peluza cateva chestii, dupa care “raspunde” cealalta peluza, si o tin asa de 7-8 ori dupa care striga toti AEK AEK AEK fara pauza.
Dar cei de langa noi niste babuini frustrati, manifestari de oligofreni plini de ura. Nu toti, dar destui, prea multi.