Mititelu la judecata poporului!

Comentarii pe marginea articolelor aparute in mass-media.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Vreți să închidem acest topic?

Poll ended at 08 Feb 2023, 12:52

Da
11
31%
Nu
24
69%

Total votes: 35

Freestate
fanatic
fanatic

Re: Mititelu la judecata poporului!

Mesaj de Freestate » 22 Iun 2025, 17:13

Gabi Blondu:

„Stând zi de zi cu Adrian Mititelu, am văzut cu ochii mei cum în ultimele 7-8 luni i-a apărut un alt blocaj pe o suprafață de teren foarte mare pe care aproape avea o înțelegere cu anumiți investitori, pentru o sumă de 37 de milioane de euro. Sunt probe, se poate vedea și acum că terenul e blocat din punct de vedere juridic.

După care au apărut fel și fel de alte presiuni subterane. Acum vreo 2 luni a avut o tranzacție care era aproape semnată la notariat. Era vorba de vreo 3 milioane de euro. Cumpărătorul a dispărut dintr-odată! A dispărut între ghilimele, speriat, gonit...

Mai mult de atât, în ultimul an n-a mai vândut nici măcar un metru de teren. A trebuit să se împrumute cu bani cu dobândă ca să țină clubul în viață. Toate acestea se repetă la un ciclu de 10 ani. Nu știu ce va fi de azi încolo..”,
a declarat Gabriel Robert Țîrcă în interviul publicat de FCU Craiova pe pagina de Facebook.

Duceti-va-n pvla mea de maimutoi pansati, caca-m-as in freza voastra de borati ! :)(
Nenorocit e cine va pune microfonul la gura si va imprastie fecalele prin mediu...

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 26 Iun 2025, 10:48

Tocmai de la Izbelistea Crucii ... un glas disperat prin pustie razbate : :)(
https://www.stiripesurse.ro/video-adria ... 34564.html

Deci sa se faca ordine ! :)(

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 26 Iun 2025, 19:40

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 13 Iul 2025, 12:28

Cu Mititelu cand se va face asa ceva ?
https://www.pandurul.ro/articol/arestat ... 85359.html

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 16 Iul 2025, 17:10

Revin la aceasta problema pentru ca nu-mi da pace.
https://orangesport.ro/video-cadoul-lui ... v-21217103
Familia Mititelu l-a turnat pe Bodescu abia la aproape un an de cand a primit favorul cu Sepsi si de cand cererea lui Bodescu de a-l angaja pe cutare fusese emisa.
Familia a facut-o intr-un moment in care FCU pierdea barajul de Europa in dauna CFR-ului si cand chipurile echipa lor fusese dezavantajata de Kovacs eliminandu-l pe Bauza, Bauza care n-avusese nicio treaba cu mingea la faza aia, doar il incalecase pe ala sa-l opreasca.
Ce a pazit familia Mititelu pana atunci ?
A acceptat tacit ajutorul FRF pe toata perioada in alte cateava meciuri iar cand a avut o decizie impotriva s-a apucat sa toarne tot in presa precum ultima mahalagioaica.
Asta e familia in care nici macar mafiotii nu pot sa aiba incredere. :)(

fanucrv
fanatic
fanatic

Mesaj de fanucrv » 16 Iul 2025, 18:00

Ca sa ai parte de arbitraje corecte, trebuie sa cotizezi. Iar angajarea in club a unei persoane agreate e una din variantele in care plătești in rate. Un exemplu este fonful ăla de Stanciu de la campionii Pitești si care tine lecții pe la digi. Asta a uitat ca e doar de decor si si-a luat rolul prea in serios si e atat de prost si incompetent ca a reușit performanta sa-i retrogradeze p-aia de la Argeș. A ieșit scandal cu Vladoiu si sponsorul, dar in final s-a pus batista pe țambal , iar ultimii doi s-au retras de la club. Pe Prepeliță tot el l-a dat afara, pentru ca se crede si antrenor.

Freestate
fanatic
fanatic

Mesaj de Freestate » 17 Iul 2025, 16:08

Pai stai frate, care-i adevarata ? Ori asta FC U 1968 ori aia veche de-i in faliment ?
El cu mainile lui a scris in statutul asteia noi ca preia activitatea aleia din faliment si traditia. Tocmai ce pusera baietii aia ai lui pe facebook niste acte cu statute de asociatii si preluari de traditii.
Care-i adevarul ?
Inseamna ca din 2013 de cand o are pe asta de functioneaza pe ea... ne-a aburit ca este continuatoarea. 😂
Asta se intoarce cum vrea si unde vrea in istorie si incepe de acolo...parca ar avea o masina a timpului ! :)(
https://www.prosport.ro/fotbal-intern/l ... t-20222118

Parerea mea e ca simte ca are o sansa ca firma falimentara sa ia palmaresul si isi economiseste banii pentru o eventuala licitatie publica.
Oricum asta a noua FC U 1968 nu a convins pe nimeni ca este continuatoarea...
Are strategie in el garoiul ! :)(

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 21 Aug 2025, 18:01

Cica FC mititelu, acum in liga 3, a primit o depunctare de 94 de puncte - pe hirtie asta inseamna retrogradare la judet la sfirsitul sezonului viitor 2025-2026, pentru ca in liga 3 se joaca vreo 29 de meciuri (22 in sezonul regulat si 7 in play off). FC mititelu va termina cu minus campionatul urmator de liga 3.

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-3/dezast ... 33052.html

Chelul iar injura presa :

https://www.gsp.ro/fotbal/liga-3/derapa ... 33129.html

P.S. Cum se joaca liga 3 sezonul care incepe in curind (U Craiova 2 e in acest campionat) :
https://www.gds.ro/Sport/fotbal/2025-08 ... in-liga-3/

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 21 Aug 2025, 18:26

Du-te ba cu mititelu al tau
ne doare in pl ce face si ce spune , nu trebuie sa ne arati

azi Craiova joaca la istanbul

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 21 Aug 2025, 18:58

e clar, trebuie deschisă peluza sud că vin papucarii!

gogu2005
fanatic
fanatic

Mesaj de gogu2005 » 21 Aug 2025, 22:45

familia mititelu suge phulaaaa
CRAIOVA NESUPUSA

Bobby
fanatic
fanatic

Mesaj de Bobby » 23 Aug 2025, 15:12

UnBetiv scrie:
21 Aug 2025, 18:26
Du-te ba cu mititelu al tau
ne doare in pl ce face si ce spune , nu trebuie sa ne arati

azi Craiova joaca la istanbul
Da' tu de unde ai fost parasutat ? Asta e topicul, de asta mai scriem in acest topic.

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 23 Aug 2025, 16:41

Ai dreptate am gresit eu, in ziua meciului cu istanbul, eram putin stresat pentru ca meciul era mult mai important decat orice mititel

te inteleg perfect!

unii simt nevoia nostalgiei vremurilor apuse si un interes crescut asupra familiei mititelu . De aceea jucam cu 10 000 media. Anumiti suporteri inca nu sunt 100% cu echipa asta, inca mai au reminiscente , isi aduc aminte de Mark Wotte si Gangioveanu.

Geronimo
fanatic
fanatic

Mesaj de Geronimo » 23 Aug 2025, 16:48

UnBetiv scrie:Ai dreptate am gresit eu, in ziua meciului cu istanbul, eram putin stresat pentru ca meciul era mult mai important decat orice mititel

te inteleg perfect!

unii simt nevoia nostalgiei vremurilor apuse si un interes crescut asupra familiei mititelu . De aceea jucam cu 10 000 media. Anumiti suporteri inca nu sunt 100% cu echipa asta, inca mai au reminiscente , isi aduc aminte de Mark Wotte si Gangioveanu.
Dar de Gargalie si Gogosoiu isi aduc aminte?

Sent from my SM-G985F using Tapatalk

Scrie răspuns