Etapa 10: Otelul Galati - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Ramanem neînvinsi?

Poll runs till 21 Sep 2025, 14:11

Clar!!
8
89%
Logic!!
1
11%

Total votes: 9

manex
fanatic
fanatic

Etapa 10: Otelul Galati - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de manex » 15 Sep 2025, 14:11

Sambata, 20.09.2025, ora 21 intalnim pe stadionul din Galati echipa aflata pe locul 10.
Craiova vine dupa inca o victorie convingatoare in fata Farului iar moldovenii (Imagine) dupa o infrangere acasa cu Botosani.
Ne asteptam la o asistenta numeroasa, vine liderul, asadar atmosfera va fi ostila.
Mirel va folosi in mare parte aceeasi formula ca in meciul trecut si probabil Paradela va prinde ceva minute.
O victorie ne-ar da un moral senzational pentru meciul cu Dinamo, unde, sigur vom fi peste 20000.Imagine

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!

UnBetiv
suporter
suporter

Re: Etapa 10: Otelul Galati - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de UnBetiv » 15 Sep 2025, 14:19

Otelul vine dupa o infrangere acasa cu botosani, leaga un al doilea meci acasa in doua etape consecutiv, cu noi

Va fi foarte dificil, Ghiusi ne stie echipa si este ambitios. Mai ai si o trupa de braziliano portugheji

In acelasi timp cred ca Bana vrea sa inscrie

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 15 Sep 2025, 14:24

Ii judecam repede, echipa deranjanta dar batem la doua diferenta

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 15 Sep 2025, 14:29

Imagine

Rocain
suporter
suporter

Mesaj de Rocain » 15 Sep 2025, 17:03

Nu inteleg de ce nu putem mentiona in intelegere, atunci cand imprumutam (GRATIS!) un jucator, sa nu joace in meciurile directe impotriva noastra.

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 15 Sep 2025, 21:45

DInamo, Rakow, FCSB, Slobozia

E importanta victoria cu Otelu , apoi vin doua saptamani grele

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 16 Sep 2025, 11:01

UnBetiv scrie:
15 Sep 2025, 14:19
Otelul vine dupa o infrangere acasa cu botosani, leaga un al doilea meci acasa in doua etape consecutiv, cu noi

Va fi foarte dificil, Ghiusi ne stie echipa si este ambitios. Mai ai si o trupa de braziliano portugheji

In acelasi timp cred ca Bana vrea sa inscrie
Ce echipa iti știe Balint cand singurii jucatori care erau pe vremea lui sunt Bancu, Baiaram si Screciu? :))

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 16 Sep 2025, 11:49

Ca sa poti juca cu 3 fundasi trebuie sa scoti un jucator important, fie un atacant, mora sau anzor.

Baiaram, Cicaldau si Baluta, sunt puncte fixe.
Se pare ca Assad e punct fix
Bancu este capitanul nostru si liderul nostru.
Trei fundasi, pe sistemul lui Mirel si un portar.

Sunt noua jucatori ca puncte fixe. Iti mai raman 2 pozitii cu care poti jongla.
Pe aceste doua poziti , la meciul cu otelul, se bat : Mora, Anzor, Nsimba, Monday, Matei, Basceanu, Telles, Cretu, Houri, Serban, Radulescu , pe paradela nu il mai pun ca e clar ca nu ne mai intereseaza , suntem in octombrie intr-o luna jumate pleaca

Hai sa vedem cum gestioneaza mirel vestiarul.
De ce e assad punct fix cand Nsimba e golgheterul campionatului. De ce nu joaca Anzor mai mult ? Ce faci cu Lyies care e in forma buna.
Mihnea a mancat iarba cu farul ca sa joace titular.
Mora e unul din cei mai buni oameni pe care i-ai avut in conference...

E greu tata

dorumihnea2
fanatic
fanatic

Mesaj de dorumihnea2 » 16 Sep 2025, 14:26

Eu îl văd mai util pe Nsimba decât Assad, dar nah palestinianul este marfă de vândut... oricum trebuie făcute două echipe la fel de valoroase pt Europa și campionat.
Forța Știința!!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 16 Sep 2025, 16:41

Eu cred ca au jucat foarte bine impreuna, si cred ca in anumite meciuri ar merge sa joace ambii plus Baiaram, desi poate parea prea de tot. Si mai cred ca nu ar trebui de fapt sa avem puncte fixe, niciunul dintre jucatori nu ar trebui sa fie punct fix, ci sa joace in majoritatea cazurilor titular dar sa existe si o rotatie.
Nici cu Paradela care nu ne mai intereseaza nu sunt de acord. Pai il tineau un an fara sa aiba intentii cu el? De ce sa fii facut asta, ca il puteau lasa sa ii expire imprumutul si gata, era totusi fair dupa ce l-au tinut o jumatate de sezon accidentat.
Acum indiferent de parerile noastre, Mirel trebuie sa gestioneze vestiarul astfel incat sa ii aiba pe toti tragand la caruta, pana la urma stiu ca au venit la un club cu pretentii si exista concurenta, atata vreme cat vad si ei ca au sanse ar trebui sa fie ok.

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 16 Sep 2025, 18:54

Paradela a terminat imprumutu asta vara si au prellungit inca 6 luni
nu au activat cu el ca e scump

l-ai tinut imprumut inca 6 luni ca nu stiai cine iti vine

acum ai de 1 milion pe Basceanu, iar Baiaran nu a plecat . Dincolo e Mora cu Radulescu.

Nu mai ai ce sa faci cu paradela, e pa ! si din punctul meu de vedere, cred eu logic, si din punctul de vedere al lui mirel

iti arat filme din cantonamentu de vara, paradela facea antrenamentele cu echipa. au trecut 3 luni de zile, cat iti ia sa te refaci sa poti juca 15 min ??

poate o sa joace un meci de adio

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 16 Sep 2025, 22:09

Eu cred ca ne trebuie lot numeros daca jucam in 3 competitii simultan, mai ales daca mergem mai departe in Conference.
E posibil sa fie cum spui, dar mie mi-a placut de Paradela si cred ca ar avea loc, in conditiile in care se fac 5 schimbari si ai nevoie sa schimbi garnitura de la un meci la altul.
In fine, eu nu sunt de principiu sa dai oameni afara daca au demonstrat ca pot sa ajute.
Ce facem daca pleaca Baiaram si inca doi in cazul unor oferte de nerefuzat? Nu mai bine folosesti oameni pe care ii ai?

UnBetiv
suporter
suporter

Mesaj de UnBetiv » 16 Sep 2025, 22:45

joaca in 3 competitii...ca o gluma asa, eu bag mana in foc ca pe Screciu, Simba, Bancu si Anzor poti sa le pui etapa in fiecare zi ca n-au treaba :lol:

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 17 Sep 2025, 06:35

Cred si eu ca cei pe care i-ai enumerat ar putea tine ritmul, chiar si zilnic, dar Doamne fereste de accidentari, ca tot astia, inclusiv Nsimba, au trecut prin asta si au stat cu lunile, exact ca Paradela.
E o problema noua asta la noi, sa ai prea multi jucatori buni, sa iti intre Anzor doar pe final, de exemplu.
Ei stiu cum e mai bine, adica Mirel si conducerea, eu unul as vrea sa il vad pe Paradela cum se descurca, nu i-as pune stampila de plecat.

Prazake
suporter
suporter

Mesaj de Prazake » 17 Sep 2025, 10:29

Și eu as vrea să-l mai văd pe Paradela, că săracul s-a accidentat fix când era în formă... Dar mai are cam puține meciuri în care sa demonstreze și e și concurența acolo. Vrei sa îl joci atacant: Baiaram, Basceanu, Nsimba, Assad. Vrei sa joci aripa stanga: Bancu, Stefan, Mihnea... Vă dați seama ce-am ajuns?? Să ne uităm la un jucător și să zicem "da' asta unde dracu' mai are loc?"

Scrie răspuns