UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: AEK Atena - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Sunt 42 ani de la ultima calificare !

Poll ended at 17 Dec 2025, 21:41

Mergem La Baraj !
8
50%
Mergem La Baraj !
5
31%
Mergem La Baraj !
3
19%

Total votes: 16

UnBetiv
fanatic
fanatic

Re: UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: AEK Atena - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de UnBetiv » 19 Dec 2025, 01:32

Bravo Ba!!!

As plati oricat pe un bilet sa mai traiesc odata emotiile de le meciurile astea din August si pana in Decembrie.

A fost fantastic, european, bucurie si tristete . Multumesc Universitatea Craiova
M-am facut datoria, am facut topicul. la sfarsitul celor 90 de minute eram echipa castigatoare.

De la anu va faceti singuri topicurile , eu le fac in playoffu Europa League

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 19 Dec 2025, 01:35

Io stau si gandesc:Anzor nu a zis nimic brigazii de arbitri? In limba lor... Gen.. Ref... Sa fluiere, 8 minute e mult, de ce nu fluiera... Fluiera, baa!!! Nimic?? As vrea sa stiu asta. Poate a fugjt Anzor cu gagica arbitrului, altfel nu-mi explic. Io, roman, nu as fi facut rau romanului.

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 19 Dec 2025, 01:42

Bro’s aici trebuie sa ni se vada seva, astia care suntem sa ne ridicam, sa fim mai uniti ca niciodata, umar langa umar, baietii au aruncat mingea la fileu jos palaria, poti sa fii cel mai mare hater. Incepand nu de maine, de azi, noi sa purtam steagul pana in ultima etapa, sa i ridicam dupa fiecare meci, o sa revenim la mesajul asta, in vara suntem in calificari in UCL, pentru ca avem identitate

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 19 Dec 2025, 01:45

Incredibil ce blestem sa faci cel mai bun meci și sa te fwta si arbitrul mai rau decat un kovacs cu fcsb si rezervele demne de slobozia si rezultatele indirecte! Sa vina altii sa faca fotbal în orasul asta ca noi suntem blestemați de jigodia de boovean, nu îi doresc nici boli nici moarte, îi doresc suferința noastra de azi x 1000 în fiecare zi a vieții sale pana la finalul ei pana face suta de ani.

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 19 Dec 2025, 01:48

Anzor e doar un mercenar pe care îl doare-n pwlă de clubul ăsta, el de-abia așteaptă să plece pe un salariu mai mare! Crezi că suferă el în momentul ăsta pt mizeria pe care ne-a făcut-o jigodia aia a lui?
Stevanovic la sfârșit se hăhăia pe la centrul terenului cu Jovic, cel care tocmai bătuse penalty-ul, il durea pe el în [cenzurat] de durerea noastră! Același Stevanovic care a fost băgat pe teren la 1-1 cu Sparta și la 2-1 cu ăștia..

iepurakis
senior
senior

Mesaj de iepurakis » 19 Dec 2025, 02:01

marius_vl scrie:
19 Dec 2025, 01:48
Anzor e doar un mercenar pe care îl doare-n pwlă de clubul ăsta, el de-abia așteaptă să plece pe un salariu mai mare! Crezi că suferă el în momentul ăsta pt mizeria pe care ne-a făcut-o jigodia aia a lui?
Stevanovic la sfârșit se hăhăia pe la centrul terenului cu Jovic, cel care tocmai bătuse penalty-ul, il durea pe el în [cenzurat] de durerea noastră! Același Stevanovic care a fost băgat pe teren la 1-1 cu Sparta și la 2-1 cu ăștia..
exagerezi, amice. Anzor chiar e unul care pune osul și care a cam fost nedreptățit, fiind ținut pe bancă în detrimentul unora mai slabi ca el. Și chiar pare destul de serios și de profi, spre deosebire de alții. Prefer un mercenar din-ăsta serios decât eternele putori speranțe cu care ne-am amăgit niște ani (pierduți acum prin listele de rezerve ale unor cluburi obscure).

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 19 Dec 2025, 02:05

eu nu am zis că n-ar fi serios sau lipsit de valoare, am spus doar că e un mercenar care abia așteaptă să plece pe un salariu mai mare!
nici măcar o singură dată nu l-am văzut să se ducă la jegul ăla să vorbească cu el, să-i ceară niște explicații

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 19 Dec 2025, 02:19

Imaginea cu isenko care urla de oftica la final tinut de unul dintre secunzi e cea care trebuie sa ne indrume ca si echipa inainte, pentru ca niciodata cel putin in europa nu o sa fim noi cei favoriti, noi o sa fim luptatorii si cei care producem surprize. Omul ala care n are un gram de sange romanesc dar o inima pur imbibata in ambitie e model pentru noi de zi cu zi nu doar in fotbal, sa fim in ce facem cei mai motivati, cei mai implicati si la final de zi cei mai neindreptatiti, intrucat munca si ambitia o sa se vada indiferent daca unde vrem noi sau in alta parte, o sa ne calauzeasca drumul

inter
suporter
suporter

Mesaj de inter » 19 Dec 2025, 02:34

oricum Coelho ne-a dus la un alt nivel al jocului ... nu credeam ca voi ajunge sa vad asa ceva la noi , cu cateva miscari in iarna vom defila!

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 19 Dec 2025, 02:49

Coelho daca i mai pui pe tava si 2-3 schimbari de clasa nu are ce cauta in liga 1 la momentul asta, are personalitate de campionate mari si curate, de fotbal finesse nu inteleg cum a fost convins sa vina in liga noastra de bananieri, poate doar cu uecl asta. Lasand glumele la o parte, suporteri aia care sareau si acuzau ca doresc pe lutu sabo, nu au nici cea mai mica cunostiinta de fotbal! Cine a practicat sportul asta la nivel prof si stie cat de mult conteaza sa crezi in filozofia si personalitatea unui coach isi da seama cat inseamna coelho chiar daca e la inceput de nivel inalt, bag mana in foc ca o sa fie antrenor de nivel foarte inalt, e logic sa nu fie 1/1 pe schimbari bune

sorinyki
fanatic
fanatic

Mesaj de sorinyki » 19 Dec 2025, 06:48

Este o vorbă din bătrâni: „Eu te-am făcut, eu te omor”, iar schimbările făcute în minutul 96 ridică serioase semne de întrebare. În loc să aducă stabilitate, au destabilizat complet echipa. Am primit gol și, mai grav, am împins meciul și mai mult în prelungiri.

Cu atât de mulți apărători introduși în careu, jocul a fost bulversat, iar adversarul a fost invitat efectiv să ne preseze. Exact același scenariu s-a repetat și în meciul cu Sparta, ceea ce arată că nu vorbim despre o întâmplare, ci despre o decizie tactică discutabilă, repetată.

Rezultatul este clar: zero puncte în două meciuri. Nu poți construi pe ideea „rezistăm până la final” fără să păstrezi echilibrul și controlul jocului. Rămâne de văzut dacă aceste decizii vor fi analizate și corectate, pentru că abia atunci putem vorbi cu adevărat despre valoarea unui antrenor.
Last edited by sorinyki on 19 Dec 2025, 07:54, edited 2 times in total.

sorinyki
fanatic
fanatic

Mesaj de sorinyki » 19 Dec 2025, 07:34

Nu este corect să fie pusă vina pe Anzor pentru lipsa de comunicare cu arbitrii. Este, fără îndoială, cel mai bun jucător din lot în acest moment. Jocul echipei a crescut vizibil de când este titular constant, meci de meci, iar contribuția lui este evidentă atât în organizare, cât și în intensitate.
În același timp, este greu de înțeles de ce Mirel Rădoi nu a identificat mai devreme acest lucru, iar actualul antrenor repetă aceeași eroare tactică văzută și în meciul cu Sparta Praga. Rezultatul este clar: după două meciuri, echipa nu a obținut niciun punct.
Nu poți construi sau justifica deciziile doar pe baza rezultatelor de moment. Analiza trebuie să plece de la joc, de la progresul real al echipei și de la coerența deciziilor tehnice. Mai mult, trebuie menționat că Rapid Viena a fost învinsă de aproape toate adversarele întâlnite, iar diferența până la următorul nivel a fost minimă, ceea ce face cu atât mai discutabilă strategia abordată.
În concluzie, problema nu ține de un jucător anume, ci de capacitatea staffului tehnic!!!!

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 19 Dec 2025, 08:08

A fost o campanie europeana extraordinara. Meritam mai mult. E greu sa mai spui ceva dupa un meci cum a fost cel de aseara. Baietii au jucat la un alt nivel, ceva ce nu prea am mai vazut la o echipa romaneasca de peste 35 de ani. Asta este, s-a terminat si acum ne putem vedea de campionat si cupa. Important este ca baietii sa treaca peste socul acestei infrangeri nemeritate si sa se concentreze pe cele doua obiective ramase. Cred ca daca mai aducem 2-3 jucatori si renuntam la alti 2-3, putem sa atingem un nivel mai inalt. Mi-a placut enorm cum au jucat baietii 90 de minute.
Hai Craiova ! usteag

sorinyki
fanatic
fanatic

Mesaj de sorinyki » 19 Dec 2025, 08:30

Daca obiectivul este titlul, schimbarea antrenorului devine obligatorie. A avut timp suficient sa demonstreze ce poate, iar deciziile luate pana acum arata clar ca nu este omul potrivit pentru aceasta echipa. Gestionarea momentelor cheie, lipsa de inspiratie tactica si repetarea acelorasi greseli au costat puncte importante.

Echipa castiga prin valoarea lotului, nu prin banca tehnica. Jucatorii fac diferenta pe teren, in timp ce antrenorul, prin decizii neinspirate, reuseste de multe ori sa fragilizeze un joc care functiona. In acest context, mentinerea actualului antrenor inseamna asumarea ratarii titlului, nu continuitate sau stabilitate.

marius_vl
fanatic
fanatic

Mesaj de marius_vl » 19 Dec 2025, 08:52

sorinyki scrie:
19 Dec 2025, 08:30
Daca obiectivul este titlul, schimbarea antrenorului devine obligatorie. A avut timp suficient sa demonstreze ce poate, iar deciziile luate pana acum arata clar ca nu este omul potrivit pentru aceasta echipa. Gestionarea momentelor cheie, lipsa de inspiratie tactica si repetarea acelorasi greseli au costat puncte importante.

Echipa castiga prin valoarea lotului, nu prin banca tehnica. Jucatorii fac diferenta pe teren, in timp ce antrenorul, prin decizii neinspirate, reuseste de multe ori sa fragilizeze un joc care functiona. In acest context, mentinerea actualului antrenor inseamna asumarea ratarii titlului, nu continuitate sau stabilitate.
m-am amuzat teribil citind mesajul!
Niciodata, dar NICIODATA, Stiinta nu a jucat un fotbal mai complet ca sub bagheta acestui super antrenor! FILIPE COELHO este cu 7 clase peste orice antrenor care a stat pe banca noastra de la renastere pana in prezent! Pana in minutul 98, omul asta era un zeu, ce s-a intamplat in acele minute mizerabile tine doar de blestemul socant care s-a abatut de ani buni asupra acestui club!
99 de antrenori din 100 ar fi procedat identic, in minutul 96 (ba,96!!!) ar fi introdus doi vlajgani in aparare, care teoretic ar fi trebuit sa-i ajute pe ceilalti sa respinga mingile care erau aruncate la disperare in careul nostru!
Daca exista vreun om pe acest pamant capabil sa ia titlul sezonul asta cu Stiinta, acela nu poate fi decat portughezul asta minunat!

Scrie răspuns