UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: AEK Atena - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Moderator: grup_moderatori
Re: UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: AEK Atena - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Ma dar voi nu mergeti niciodata la restaurant, nu dansati , nu va distrati niciodata
Mi se par penibile comentariile critice la adresa jucatorilor de fotbal atunci cand sunt vazuti in club sau la petreceri.
Ei de ce nu ar avea voie sa fie oameni normali ? Unii inca aveti reminiscente totalitariste in gandire, ca tot vine perioada comemorativa a revolutiei din 89
Mi se par penibile comentariile critice la adresa jucatorilor de fotbal atunci cand sunt vazuti in club sau la petreceri.
Ei de ce nu ar avea voie sa fie oameni normali ? Unii inca aveti reminiscente totalitariste in gandire, ca tot vine perioada comemorativa a revolutiei din 89
Si mie mi se pare penibil sa comentezi ca au facut baietii petrecere de sfarsit an,pai voi nu faceti la joburile voastre?
Ma bucur ca de data asta comentariile suporterilor noastre pe gsp,fanatik au fost pro echipa.Bravo.
Poate asa sunt mai pozitivi cu ungurii,luni.Haideti la stadion.
Ma bucur ca de data asta comentariile suporterilor noastre pe gsp,fanatik au fost pro echipa.Bravo.
Poate asa sunt mai pozitivi cu ungurii,luni.Haideti la stadion.
Ce l-as blestema pe asta...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Cognitive dissonance e cind multi fani, multi copii au plins, pling, sint tristi - si creierul lor are dificultati in a procesa vazind eroii astia chiuind cu manelisti. Nu se face asta niciodata !R.E.N. scrie: ↑20 Dec 2025, 13:32Vezi ca you’re getting dirty de engleza pe keyboard Bobby. Disonanta cognitiva e sa nu intelegi ca si baietii astia au dreptul sa celebrate the end of a year in care au muncit, ca toata lumea. Sau sa fii convins ca esti suporterul unei echipe, dar sa deschizi gura numai cand vezi ceva de criticat.
Eu daca as fi organizat party-ul asta as fi anulat orice manelisti, fara telefoane / recording, as fi adus pe cineva doar sa cinte frumos cintecele U Craiova. Iti respecti publicul respectidu-i durerea.
Esti fanul unei echipe cind platesti sau iti / ii oferi cea mai importanta resursa pe care o ai - timpul tau.
In rest - putina inteligenta emotionala nu strica.
Si cine stabileste ce este inteligent emotional Bobby?
Ti se pare cumva ca ai investit tu mai mult sau ai pierdut tu maimult decat baietii nostri? Eu le zic baietii nostri, pe tine te banuiesc ca le-ai spune baietii astia. Ceea ce reprezinta un progres de la pisicile ghiftuite, dupa parerea mea.
Doamne-ajuta sa treaca ei repede peste asta si sa luam campionatul, ca daca ne punem speranța in cautatorii adevarului absolut, aici si acum, ne pregatim de harachiri.
Ti se pare cumva ca ai investit tu mai mult sau ai pierdut tu maimult decat baietii nostri? Eu le zic baietii nostri, pe tine te banuiesc ca le-ai spune baietii astia. Ceea ce reprezinta un progres de la pisicile ghiftuite, dupa parerea mea.
Doamne-ajuta sa treaca ei repede peste asta si sa luam campionatul, ca daca ne punem speranța in cautatorii adevarului absolut, aici si acum, ne pregatim de harachiri.
Ceva, pe modelul Coreea de Nord, nu ??Bobby scrie: ↑20 Dec 2025, 14:44Cognitive dissonance e cind multi fani, multi copii au plins, pling, sint tristi - si creierul lor are dificultati in a procesa vazind eroii astia chiuind cu manelisti. Nu se face asta niciodata !R.E.N. scrie: ↑20 Dec 2025, 13:32Vezi ca you’re getting dirty de engleza pe keyboard Bobby. Disonanta cognitiva e sa nu intelegi ca si baietii astia au dreptul sa celebrate the end of a year in care au muncit, ca toata lumea. Sau sa fii convins ca esti suporterul unei echipe, dar sa deschizi gura numai cand vezi ceva de criticat.
Eu daca as fi organizat party-ul asta as fi anulat orice manelisti, fara telefoane / recording, as fi adus pe cineva doar sa cinte frumos cintecele U Craiova. Iti respecti publicul respectidu-i durerea.
Foarte bine că s-au distrat băieții, trebuie sa se detașeze de acest meci, mai avem destule lupte de dat în campionat.
Pai doar nu credeati ca Baiaram &co. asculta Beethoven sau... Metallica.... El are nume predestinat...
)
Bobby, ce ai fi vrut? Sa faca pomana? Era batuta in cuie petrecerea de mult. Toti suntem tristi, sunt sigur ca si ei. Asta e viata de sportiv:continui! Ce e in sufletul lor... Asta ei stiu. Sa ii intrebam pe Badelji, pe Mora, pe Anzor.. Il vazusi repede pe Baiaram ca radea.Bobby scrie:Nu va mai stresati. Am vazut din astea cind lucram in presa sportiva - durere pentru fani, sictir si petreceri pentru actorii din teren, ca banul intra oricum.
https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/made-i ... 82385.html
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Abia acu vazui ca au mai fost postari despre petrecerea de Craciun. Suntem cu capu daca vedem petrecerea asta sfidatoare.
Eu cred ca au baut de supărare . Se pune?
Eu cred ca au baut de supărare . Se pune?
Am zis!!
Inteligenta emotionala inseamna si a intelege efectele publice ale unui tip de comportament. La un club german jucatorii nu veneau la antrenament cu masinile cele mai scumpe pe care le aveau, ci cu masini modeste - pentru ca se gindeau la imaginea pe care le-o ofera fanilor amariti din punct de vedere financiar.Paul scrie: ↑20 Dec 2025, 15:05Si cine stabileste ce este inteligent emotional Bobby?
Acesti jucatori nu au investit nimic - au fost platiti foarte bine pentru munca prestata. Fanii platesc - si nu cistiga nici un ban. Jucatorii cistiga tot timpul - lefea intra pe card in fiecare luna. Hai sa fim realisti. Acesti jucatori cistiga bani buni din banii mei (si ai tai) plus ce mai aduce roty de acasa.
Ok, deci ca sa fie bine fotbalistii ar trebui sa renunte la bani si sa nu isi traiasca viata delic, ca sa fie orice amarat multumit ca nu e si gur in frustrarea lui.
Ceea ce poate ar trebui toti astia care sunt cu pixul in mana sa noteze abaterile economice si socio-culturale ale fotbalistilor, ar fi sa faca o socoteala cu cat castiga un fotbalust profesionist in scurta lui activitate profesionista, si cate sacrificii face si ce investitii in timp si bani efectiv fac pana sa ajunga profesionisti.
In timp ce majoritatea oamenilor muncesc pana la 65 de ani, fotbalistii se retrag cu 30 (!!!!) de ani mai devreme.
Si mai e ceva: nu toti pot sa faca ce fac ei, daca intram noi astia deontolgii pe teren ne facem de batjocura doar daca jucam intre noi, lasa cu alti fotbalisti.
Mi se par pretentii provenite din frustrare si ignoranta sa ii arati cu degetul, si daca iti face asa de rau sa urmaresti fenomenul asta din calitate de suporter presupus, poate ca ar trebui sa te ocupi de analize financiare sau altceva.
Mai citii si reactii de indignare ca au ascultat manele, de parca asta e cea mai mare surpriza din lume si toti se asteptau ca asculta Mozart si Vivaldi.
Ceea ce poate ar trebui toti astia care sunt cu pixul in mana sa noteze abaterile economice si socio-culturale ale fotbalistilor, ar fi sa faca o socoteala cu cat castiga un fotbalust profesionist in scurta lui activitate profesionista, si cate sacrificii face si ce investitii in timp si bani efectiv fac pana sa ajunga profesionisti.
In timp ce majoritatea oamenilor muncesc pana la 65 de ani, fotbalistii se retrag cu 30 (!!!!) de ani mai devreme.
Si mai e ceva: nu toti pot sa faca ce fac ei, daca intram noi astia deontolgii pe teren ne facem de batjocura doar daca jucam intre noi, lasa cu alti fotbalisti.
Mi se par pretentii provenite din frustrare si ignoranta sa ii arati cu degetul, si daca iti face asa de rau sa urmaresti fenomenul asta din calitate de suporter presupus, poate ca ar trebui sa te ocupi de analize financiare sau altceva.
Mai citii si reactii de indignare ca au ascultat manele, de parca asta e cea mai mare surpriza din lume si toti se asteptau ca asculta Mozart si Vivaldi.
-
Iancu Magheru
- fanatic

Bobby e liber sa spuna aici tot felul de aberatii.
Iar eu sunt liber sa spun ca ma dezgusta mentalitatea lui.
Bobby, esti dezgustator!!!
Nu o lua in nume de rau, e free speech.
Iar eu sunt liber sa spun ca ma dezgusta mentalitatea lui.
Bobby, esti dezgustator!!!
Nu o lua in nume de rau, e free speech.
Dacă jeleau în continuare, inclusiv luni la meci, ar fi zis unii că nu-s profesioniști și că se lasă afectați de un eșec.
Nu dai în omul căzut, mai ales când susții că îi ești apropiat emoțional.
Pe scurt: Bobby, exagerezi, ajunge.
Nu dai în omul căzut, mai ales când susții că îi ești apropiat emoțional.
Pe scurt: Bobby, exagerezi, ajunge.
STIINTA SUNTEM NOI !