Auzi-l si pe asta,ca el vrea sa bata wcsb...? Pai aia daca intra ,iau campionatul,vor juca im 14...
Etapa 21: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Miercurea Ciuc
Moderator: grup_moderatori
Re: Etapa 21: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Miercurea Ciuc
Cum sa ia campionatul? Pai noi dormim?
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk
Am zis!!
Noi nu dormim, dar nici Costreie & Co.
Olaru deja i-a certat pe toti, niciun arbitru nu cred ca a scapat, e gata gata sa se urce cu picioarele pe ei daca indraznesc sa nu dea penalty cand aluneca lemn tanase in careu ...
Pai acum o sa ne concentram doar pe campionat si cupa si nu ne mai sta nimeni in cale... Nu ar strica insa nici 1-2 transferuri, un varf de atac si un mijlocas...
Subscriu, l-am înjurat de rasa la meciurile cu noi dar are calitate da-l încolo!! Fotbalist cu f mare! Radoi zicea ca a vrut sa îl ia dar nu s-a făcut pentru ca Roman nu ar fi fost titular si el își dorea sa fie la o echipa unde sa fie titular.marius_vl scrie: ↑20 Dec 2025, 21:46nu-mi doresc decât un singur jucător în iarnă! ALIN ROMAN, cel mai bun și cel mai șmecher mijlocaș din campionat! Mai ales dacă ne despărțim de Houri, ar fi fantastic să-l aducem pe Roman! Merită chiar și un milion și cred că UTA l-ar da la banii ăștia!
oricum dacă nu-l luăm noi, îl ia oierul sau Șucu..
Uta are probleme financiare, cred ca ar cere si mai putin de un milion, poate le dam la schimb un Cretu, Houri sau Mogoș plus diferența si facem afacerea.
Becali va face echipa in iarna
va aduce minim 5-6 titulari , a luat 12-13 milioane din Europa
e foarte ambitionat . va avea cel mai bun lot din Romania dupa mercato . le mai ramane doar sa ii faca sa joace
va aduce minim 5-6 titulari , a luat 12-13 milioane din Europa
e foarte ambitionat . va avea cel mai bun lot din Romania dupa mercato . le mai ramane doar sa ii faca sa joace
-
BogdanWick8
- suporter

Dupa pauza de iarna presimt ca surpriza o sa fie cicaldau, care in vara nu a facut cantonamentul, de acolo se si explica conditia fizica precara. Dar in iar a o sa l fac la maxim si o sa defileze prin liga 1 la ce calitate are, il face pe olaru sa para amator
Asa sper si eu cu Cic, l-am vazut cum reuseste sa se mobilizeze si sa fie foarte stapan pe el in meciurile internaționale, dar in campionat i se termina benzina si se sufoca.
Daca isi pune la punct conditia fizica e tatic. Si sa speram ca revine la fel si Baluta. Ambii au fost morti in campionat la inceput, dar au potențial dovedit enorm.
Zise cineva pe-aici ca Nsimba nu a vrut sa intre la schimbare, ca e ofticat si vrea sa plece. Ar fi foarte aiurea. De unde e informația asta?
Daca isi pune la punct conditia fizica e tatic. Si sa speram ca revine la fel si Baluta. Ambii au fost morti in campionat la inceput, dar au potențial dovedit enorm.
Zise cineva pe-aici ca Nsimba nu a vrut sa intre la schimbare, ca e ofticat si vrea sa plece. Ar fi foarte aiurea. De unde e informația asta?
Îl dăm la schimb cu Român și mai dau ei 1 milion :)Paul scrie: ↑21 Dec 2025, 16:47Asa sper si eu cu Cic, l-am vazut cum reuseste sa se mobilizeze si sa fie foarte stapan pe el in meciurile internaționale, dar in campionat i se termina benzina si se sufoca.
I N I M I T A B I L I
-
TrumpDonald
- nou pe forum

Probabil din cauza asta a ramas la nivel de liga 3 din Franta desi pare ca avea talent de mai mult. Auzi, sa nu vrea sa intre ca e ofticatPaul scrie: ↑21 Dec 2025, 16:47Asa sper si eu cu Cic, l-am vazut cum reuseste sa se mobilizeze si sa fie foarte stapan pe el in meciurile internaționale, dar in campionat i se termina benzina si se sufoca.
Eu ma intrebam daca e doar un zvon, mi-e lene sa mai caut pe mesaje, si de-aia intrebai…
Sper sa nu fie asa, mie imi place de el, adica are calitati. Dar asta ar fi un defect.
Sper sa nu fie asa, mie imi place de el, adica are calitati. Dar asta ar fi un defect.
-
BogdanWick8
- suporter

Un egal la capriori ar fi de vis
Deocamdata, este 1-0 pentru uoi...A marcat...oralu'...
-
BogdanWick8
- suporter

Nu stiu de ce dar simteam ca o sa i bata fara drept de apel, rapidu e de jumatea clasamentului, daca isi pierd si norocul se duc dq
Maine avem sansa sa trecem pe primul loc, unde n-am fost niciodata in pauza de iarna, daca nu cumva ma inseala memoria. fcsb o sa fie impinsa din spate de arbitri mai ceva ca aek, dar daca ne pastram increderea si luciditatea, si nu mai visam antrenori schimbati o data la cinci etape, eu zic ca o sa ne bucuram la sfarsit. Forza Stiinta, forza baieti, forza Coelho!
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!