Dany scrie: ↑12 Dec 2025, 12:56
S-a văzut pe teren ca au fost mai buni decât noi. Cu putina șansă puteam obține un punct, insa nu am putut juca nimic din ce am încercat. Au foat peste tot, au stat bine in teren si părea ca nu puteam face nimic. Mi-a plăcut echipa asta a cehilor.
Mai avem o șansă săptămâna viitoare la Atena, orice ar fi, a fost un sezon european foarte bun, cel puțin eu nu am mai prins asa ceva la Craiova.
Ma bucur ca am trăit perioada asta, atât putem acum in Europa, poate cu inca vreo 2-3 jucători importanți vom putea face un sezon si mai bun.
Sper sa fie toată lumea bine si sa ne implicam si in lupta la titlu.
Forzza Știința!
Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk
Asta e atitudinea normala, si cum zicea si Fabius mai sus cu un mesaj, o vedem foarte rar, lumea este foarte preocupata sa huiduie si sa isi verse frustrarile, si ne sta foarte urat. Ieri, dupa cateva luni in care m-am abtinut, m-am dat un pic la niste neni din T2 care injurau incontinuu si se vaicareau ca vai draga ei au venit sa vada fotbal. Iti dai seama, daca intrau ei in teren faceau instructie cu Sparta, nu altceva. Te doare capul, si din pacate sunt oameni de toate varstele care au rautatea asta stupida in ei.
Mergem la Atena si speram la ce om putea.
Apropos, am scris astora de la club un email sa intreb cand se pun in vanzare bilete, nu mi-au raspuns, am sunat si la la telefonul ala de pe
https://www.ucv1948.ro/bilete si nu raspunde nimeni Telefon: +40 351.404.900 E-mail:
contact@ucv1948.ro
E vineri, sunt unii care pleaca de marti probabil, eu plec de joi dar as vrea sa ma vad cu asta rezolvata, daca citeste cineva de la club care nu raspunde la telefon sa faca cumva sa stim si noi care e treaba, pana sa ma duc la mall daca s-ar putea.