UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Sparta Praga

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Ne pregătim de city break la anul?

Poll ended at 12 Dec 2025, 13:08

De vineri strang bani
7
78%
Daca scapam cu bine de Craciun
2
22%

Total votes: 9

manex
fanatic
fanatic

Re: Conference League: UNIVERSITATEA CRAIOVA - Sparta Praga

Mesaj de manex » 12 Dec 2025, 11:50

Eu nu știu de unde iau astia distantele alergate de jucatori.
In alta ordine de idei... Baiaram a ars in jumatatea noastra. De ce? Nu a avut sustinere pe flanc si a trebuit sa coboare. Cum sa dea in atac ce isi dorea tot stadionul?? Insa si tactica cu el a fost in dezavantajul lui:pase lungi la cap, unde a fost impins de cateva ori, pierzand mingea. Daca ar avea langa el un Bancu (generic) ar da si mai mult randament. Dar de alergat a alergat.
Si revin:de ce a fost huiduit? De ce ne purtam asa cu cel mai vandabil jucator? De prosti, spun eu. De frustrati, care cred ca trebuie castigat orice meci, orice duel, orice pasa sa fie perfecta, orice sut in vinclu. Nu mai pot cu astia.

Imagine

Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

Am zis!!

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 12 Dec 2025, 12:10

manex scrie:
12 Dec 2025, 11:50

Si revin:de ce a fost huiduit? De ce ne purtam asa cu cel mai vandabil jucator? De prosti, spun eu. De frustrati, care cred ca trebuie castigat orice meci, orice duel, orice pasa sa fie perfecta, orice sut in vinclu. Nu mai pot cu astia.

Imagine

Sunt oamenii care nu au facut sport, nu au jucat fotbal, nu au educatie minima. Cand nu ai dat cu piciorul in minge, cand nu ai alergat 1000m, este greu sa-l intelegi pe-ala din teren si daca nu esti educat incepi sa-l huidui si sa-l injuri.
Hate-ul asta este in toata societatea romaneasca nu numai in sport. Suntem plini de ura, de frustrari si daca nu avem educatia si capacitatea de a le gestiona incepem sa huiduim, sa injuram, sa-i facem prosti pe ceilalti etc, etc.
Vezi postarile de peste tot si o sa observi aceeasi atitudine agresiva.

Dany
fanatic
fanatic

Mesaj de Dany » 12 Dec 2025, 12:56

S-a văzut pe teren ca au fost mai buni decât noi. Cu putina șansă puteam obține un punct, insa nu am putut juca nimic din ce am încercat. Au foat peste tot, au stat bine in teren si părea ca nu puteam face nimic. Mi-a plăcut echipa asta a cehilor.
Mai avem o șansă săptămâna viitoare la Atena, orice ar fi, a fost un sezon european foarte bun, cel puțin eu nu am mai prins asa ceva la Craiova.
Ma bucur ca am trăit perioada asta, atât putem acum in Europa, poate cu inca vreo 2-3 jucători importanți vom putea face un sezon si mai bun.
Sper sa fie toată lumea bine si sa ne implicam si in lupta la titlu.
Forzza Știința!

Trimis de pe al meu SM-A346B folosind Tapatalk

Forzza Stiinta, forzza Stiinta!!!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 12 Dec 2025, 13:24

Dany scrie:
12 Dec 2025, 12:56
S-a văzut pe teren ca au fost mai buni decât noi. Cu putina șansă puteam obține un punct, insa nu am putut juca nimic din ce am încercat. Au foat peste tot, au stat bine in teren si părea ca nu puteam face nimic. Mi-a plăcut echipa asta a cehilor.
Mai avem o șansă săptămâna viitoare la Atena, orice ar fi, a fost un sezon european foarte bun, cel puțin eu nu am mai prins asa ceva la Craiova.
Ma bucur ca am trăit perioada asta, atât putem acum in Europa, poate cu inca vreo 2-3 jucători importanți vom putea face un sezon si mai bun.
Forzza Știința!

Asta e atitudinea normala, si cum zicea si Fabius mai sus cu un mesaj, o vedem foarte rar, lumea este foarte preocupata sa huiduie si sa isi verse frustrarile, si ne sta foarte urat. Ieri, dupa cateva luni in care m-am abtinut, m-am dat un pic la niste neni din T2 care injurau incontinuu si se vaicareau ca vai draga ei au venit sa vada fotbal. Iti dai seama, daca intrau ei in teren faceau instructie cu Sparta, nu altceva. Te doare capul, si din pacate sunt oameni de toate varstele care au rautatea asta stupida in ei.
Mergem la Atena si speram la ce om putea.
Apropos, am scris astora de la club un email sa intreb cand se pun in vanzare bilete, nu mi-au raspuns, am sunat si la la telefonul ala de pe https://www.ucv1948.ro/bilete si nu raspunde nimeni Telefon: +40 351.404.900 E-mail: contact@ucv1948.ro
E vineri, sunt unii care pleaca de marti probabil, eu plec de joi dar as vrea sa ma vad cu asta rezolvata, daca citeste cineva de la club care nu raspunde la telefon sa faca cumva sa stim si noi care e treaba, pana sa ma duc la mall daca s-ar putea.

R.E.N.
fanatic
fanatic

Mesaj de R.E.N. » 12 Dec 2025, 14:19

E trist ca publicul Craiovei a decazut. In anii 90 mergeam pe stadion si erau oameni care se pricepeau la fotbal, incurajau echipa, faceau glume bune. N-am auzit vreodata sa injure un jucator de-al nostru sau sa comenteze o decizie de arbitraj care nu era clar impotriva noastra. In comparatie, cand mai mergeam la meci la Brasov era o atmosfera de taraneala ingrozitoare, cu huiduieli, injuraturi, cu hotii hotii la orice decizie de arbitraj. Ma simteam mandru ca sunt din publicul Craiovei si nu din marea de taraneti care se duc in weekend la meci sa-si verse frustrarea.

Ieri inainte de golul lui Nsimba se auzea la tv un cor de fluieraturi dinspre tribuna noastra, probabil nu erau de acord cu pasele inapoi. La cel mai bun sezon european de 40 de ani incoace. Felicitari tuturor celor care merg pe stadion, incurajeaza echipa si pastreaza spiritul Craiovei!
Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si al marilor la un loc!

fanatic16
fanatic
fanatic

Mesaj de fanatic16 » 12 Dec 2025, 15:26

Aia de calitate care încurajăm echipa meci de meci si nu huiduim sau injuram jucatorii suntem maxim 7-8 mii, aia care am fost pe gerul de asta iarna la 1 0 cu U Cluj cand la japca arbitrului a sarit toata lumea si s-a creat un vuiet cum se mai auzise doar la meciul cu dinamo din 89...
Pentru mine meciul ala cu U Cluj a fost cea mai frumoasă atmosfera de anul asta la egalitate cu cea cu Basaksehir dar cu mențiunea ca acolo multi au venit doar ca aveam rezultate dar cumva o parte mare au si cântat.

fabius_2014
fanatic
fanatic

Mesaj de fabius_2014 » 12 Dec 2025, 16:02

La sala, la meciurile de handbal, baschet, volei poti vedea oamenii care au facut sport si mult mai rar badarani.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 12 Dec 2025, 16:14

R.E.N. scrie:Ieri inainte de golul lui Nsimba se auzea la tv un cor de fluieraturi dinspre tribuna noastra, probabil nu erau de acord cu pasele inapoi. La cel mai bun sezon european de 40 de ani incoace. Felicitari tuturor celor care merg pe stadion, incurajeaza echipa si pastreaza spiritul Craiovei!
Erau huiduielile la adresa lui Baiaram ca a dat pasa la portar. De acolo plecand golul nostru.
Taranii ar fi preferat o pasa in fata, 99%la adversar.
Trebuie sa inteleaga toti ca sportul se face cu liniste interioara, nu frustrari. Noi il ratam pe Baiaram, la fel cum l-am ratat pe Marko sau Ivan.

Am zis!!

WhiteLion30
junior
junior

Mesaj de WhiteLion30 » 12 Dec 2025, 17:07

Ca să mă supăr și mai rău, am calculat ce s-ar fi întâmplat dacă făceam egal aseară. Am fi urcat pe 19 în fața Dritei, cu 8 puncte și golaveraj zero (apropo, uitați-vă cu cine a jucat Drita și ce a făcut cu singurul adversar cu adevărat bun).

19 Universitatea Craiova 5 2 2 1 4 4 0 8
20 Drita 5 2 2 1 4 5 −1 8
21 Lech Poznań 5 2 1 2 10 7 +3 7
22 Shkëndija 5 2 1 2 4 4 0 7
23 Sigma Olomouc 5 2 1 2 6 7 −1 7
24 Lincoln Red Imps 5 2 1 2 6 11 −5 7
-----------------------------------------------
25 KuPS 5 1 3 1 4 3 +1 6
26 Zrinjski Mostar 5 2 0 3 7 9 −2 6
27 Breiðablik 5 1 2 2 5 8 −3 5

Ar fi fost 8 echipe sub noi care ne puteau depăși în ultima etapă, și am fi avut nevoie să terminăm peste 3 din ele. Lech joacă cu Sigma și nu ne-ar fi putut depăși ambele. Rămân 6 echipe, trebuia să fim peste 2 din ele.

Ca să luăm cazul cel mai nefavorabil când am pierde la Atena, ca să nu ne calificăm cu 8 puncte trebuie să se întâmple simultan 5 din următoarele 6 condiții:
1) Drita nu pierde la Rayo SAU pierde la scor mai mic decât Craiova la Atena
2) Shkëndija nu pierde la AEK Larnaca
3) Lincoln bate la Varșovia SAU face egal dacă Craiova pierde la cel 5 goluri diferență
4) KuPS bate la Crystal Palace
5) Zrinjski Mostar bate acasă pe Rapid Wien
6) Breiðablik bate la Strasbourg

Partea bună e că, dacă facem egal la Atena, calculele acestea încă se aplică pentru noi. Mai puțin faptul că Sigma și Lech pot termina ambele peste noi, așa că se pot întâmpla maxim 4 din cele 6 condiții de mai sus.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 12 Dec 2025, 17:20

Avem sansa noastra ce poate fi marita daca face topicul cel ce a avut ultima victorie in campionat

Am zis!!

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 12 Dec 2025, 18:09

Paul scrie:
Dany scrie:
12 Dec 2025, 12:56
Forzza Știința!

Asta e atitudinea normala, si cum zicea si Fabius mai sus cu un mesaj, o vedem foarte rar, lumea este foarte preocupata sa huiduie si sa isi verse frustrarile, si ne sta foarte urat. Ieri, dupa cateva luni in care m-am abtinut, m-am dat un pic la niste neni din T2 care injurau incontinuu si se vaicareau ca vai draga ei au venit sa vada fotbal. Iti dai seama, daca intrau ei in teren faceau instructie cu Sparta, nu altceva. Te doare capul, si din pacate sunt oameni de toate varstele care au rautatea asta stupida in ei.
Mergem la Atena si speram la ce om putea.
Apropos, am scris astora de la club un email sa intreb cand se pun in vanzare bilete, nu mi-au raspuns, am sunat si la la telefonul ala de pe https://www.ucv1948.ro/bilete si nu raspunde nimeni Telefon: +40 351.404.900 E-mail: contact@ucv1948.ro
E vineri, sunt unii care pleaca de marti probabil, eu plec de joi dar as vrea sa ma vad cu asta rezolvata, daca citeste cineva de la club care nu raspunde la telefon sa faca cumva sa stim si noi care e treaba, pana sa ma duc la mall daca s-ar putea.
Ia uite.. Comunicat club... Vreau si eeeu!!! Imagine

Am zis!!

lory69
fanatic
fanatic

Mesaj de lory69 » 12 Dec 2025, 18:42

Eu unul nu am fost ofticat pe Anzor......pana in momentul ratarii a fost cel mai bun om al nostru,cu recuperari excelente...de la el au plecat cele 2 situatii ale noastre din prima repriza.Cehii ne-au favut pe benzi,unde au avut 2 jucatori excelenti,Haraslin si ecuadorianul.Cred ca daca jucau ieri Mora si Bancu,altfel ar fi aratat meciul.Dar Sparta e o echipa foarte puternica...eu ma bucur ca apararea a inceput sa fie mai exacta,nu ne mai precipitam cum o faceam acum ceva timp.Primul gol a plecat de la Cretu.. foarte lent ieri!Asta este,mergem mai departe si sper ca efortul facut ieri sa nu se resimta duminica.Avem ghinionul sa intalnim pe sibieni la primul meci al lor cu Dorinel antrenor.Cu o victorie duminica ne refacem moralul si joi putem obtine calificarea la Atena!

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 12 Dec 2025, 19:04

UEFA MAGAZIN

Steven Nsimba, nominalizat pentru „golul etapei”
Universitatea Craiova este reprezentată de Steven Nsimba, autorul unui EuroGol în partida cu Sparta Praga.

https://youtu.be/-klx9k_PCNA

https://www.youtube.com/watch?v=uD5Ul93Qbx8

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 12 Dec 2025, 20:40

R.E.N. scrie:
12 Dec 2025, 14:19
E trist ca publicul Craiovei a decazut. In anii 90 mergeam pe stadion si erau oameni care se pricepeau la fotbal, incurajau echipa, faceau glume bune. N-am auzit vreodata sa injure un jucator de-al nostru sau sa comenteze o decizie de arbitraj care nu era clar impotriva noastra. In comparatie, cand mai mergeam la meci la Brasov era o atmosfera de taraneala ingrozitoare, cu huiduieli, injuraturi, cu hotii hotii la orice decizie de arbitraj. Ma simteam mandru ca sunt din publicul Craiovei si nu din marea de taraneti care se duc in weekend la meci sa-si verse frustrarea.

Ieri inainte de golul lui Nsimba se auzea la tv un cor de fluieraturi dinspre tribuna noastra, probabil nu erau de acord cu pasele inapoi. La cel mai bun sezon european de 40 de ani incoace. Felicitari tuturor celor care merg pe stadion, incurajeaza echipa si pastreaza spiritul Craiovei!
Sincer prefer sa fim mai putini, dar sa fim aia cu atitudinea care trebuie, daca nu suntem in stare sa incurajam, macar sa nu huiduim, sa fie liniste macar decat sa auzi atatea vociferari ca nu jucam ca barcelona

adi_g
suporter
suporter

Mesaj de adi_g » 12 Dec 2025, 20:41

In principiu, ne calificam si daca pierdem, daca se indeplinesc urmatoarele conditii:
1. Legia Varsovia castiga pe teren propriu cu Lincoln. Realizabil, chiar daca polonezii nu mai au sanse. Daca jucau in deolasare, aveam dubii... E incredibil cum aia din Gibraltar au batut acasa pe Poznan Si Sigma...
2. Cr. Palace castiga acasa cu KuPS, foarte plauzibil
3. Breidablik face maxim egal la Strasbourg, cum ar fi normal...

Ar mai fi si alte conditii, dar mai dificil de realizat, precum victorie a lui Rapid Viena la Mostar...

Scrie răspuns