UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: AEK Atena - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Forumul suporterilor. Discutii despre meciurile din sezonul actual. Arhiva discuţiilor despre meciurile din sezoanele anterioare.

Moderator: grup_moderatori

Scrie răspuns

Sunt 42 ani de la ultima calificare !

Poll ended at 17 Dec 2025, 21:41

Mergem La Baraj !
8
50%
Mergem La Baraj !
5
31%
Mergem La Baraj !
3
19%

Total votes: 16

UnBetiv
fanatic
fanatic

UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: AEK Atena - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de UnBetiv » 12 Dec 2025, 21:41

Imagine

18 DECEMBRIE 2025
ORA 22.00
ATENA

Dragi suporteri alb‑albaștri,
Trebuie sa fim uniți și mândri — acum e momentul să fim al doisprezecelea jucător ⚽️💙. Jucătorii noștri au scris o pagină istorică în Conference League prin muncă, sacrificiu și o determinare care ne-a făcut pe toți să vibrăm. Fiecare metru alergart, fiecare pasă și fiecare gol au fost dedicate pentru culori, pentru oraș și pentru voi 👏🔥.

Mergeți la Atena cu inima plină de curaj și vocea pregătită: Sa fim o singura echipa până la ultimul fluier — energia voastră le dă aripi jucătorilor și poate face diferența între un meci bun și o calificare memorabilă 🎺📣. Am văzut ce putem realiza când suntem uniți.

Respect pentru munca băieților, încredere în forțele noastre și voce tare la fiecare fază — asta ne va duce mai departe. Să le arătăm adversarilor că Universitatea Craiova nu vine doar să participe, vine să luptăe pentru calificare, pentru onoare și pentru istorie 🏆💪.

Mergeți cu mândrie, cântați cu putere și credeți până la capăt. Hai Craiova! 💙🖤🎶

UnBetiv
fanatic
fanatic

Re: UEFA CONFERENCE LEAGUE GRUPA: AEK Atena - UNIVERSITATEA CRAIOVA

Mesaj de UnBetiv » 12 Dec 2025, 21:45

Tintarul UEFA CONFERENCE LEAGUE 2026
spune asa :

La baraj joaca de la locul 9 pana la locul 24 in felul urmator:
Locul 9 cu 24 , 10 cu 23 , 11 cu 22, 12 cu 21, 13 cu 20 ...

Imagine

Momentan pe locul 9 si 10 se afla AEK Larnaca si Crystal, paradoxal cu un egal, pe locul 10 se poate afla AEK Atena care in prezent ar juca cu Rakov.
Cred ca AEK ar prefera sa joace cu noi la baraj decat cu Rakow

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 12 Dec 2025, 21:49

AEK

Cativa jucatori,

Luka Jovic, atacant la final de cariera. A fost pe la Milan si Real Madrid

Razvan Marin

Oberlin Pineda, copil minune al mexicului, estimat ca va costa 100 de milioane la varsta de 19 ani, a umblat cu carteluri cu droguri, femei etc. Nu a ajuns niciodata sa fie in varf cum ar fi putut. Caracter zero, talent infinit. Acum are si el vreo 30 de ani

Marko Grujic, a fost pe la Porto, pe la Herta si pe la Liverpool

Portar , Strakosha , titular la Lazio aproape toata viata

Antrenor un sarb, marko nikolic , fost pe la partizan, locomotiv si cska moscova

o echipa cu jucatori de top, ajunsi la varsta de 30 sau 30+ care se refugiaza frumos intr-o tara unde e cald si se joaca un fotbal relaxat pe salarii bune

pisici umflate . ii batem

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 12 Dec 2025, 21:54

manex scrie:
12 Dec 2025, 18:09
Ia uite.. Comunicat club... Vreau si eeeu!!!
Imagine
Trimis de pe al meu HBP-LX9 folosind Tapatalk

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 12 Dec 2025, 22:18

Avem o revansa de luat. Pe 15 August, 2019
jucam in runda 3a de calificari pentru playoff-ul EUROPA LEAGUE

AEK Athens 1 - 1 Universitatea Craiova - gol Ivanov
Universitatea Craiova 0 - 2 AEK Athens

la AEK juca Svarnass, fundasul lui Rakov pe care l-am intalnit in Octombrie
Mantalos, cel care a marcat pe oblemenco, inca este la AEK . In rest niciunul din cei care au jucat in 2019 nu mai sunt in lot

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 13 Dec 2025, 00:02

All set! Dupa ce ne calificam vom pune steagurile (sau cel putin vom face poze cu fularele in pozitie de lupta) la Acropole!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 13 Dec 2025, 00:40

Paule, stateai ca pe ghimpi, a?

Am zis!!

Paul
grup_moderatori
grup_moderatori

Mesaj de Paul » 13 Dec 2025, 00:50

Putin spus ca pe ghimpi, de-aia sunt acum super linistit. Naiba stie ce-oi mai face luni, marti si miercuri la serviciu, ca numai de-asta nu am chef.
In tot cazul, si daca ne calificam si daca nu ne calificam, sezonul asta a fost de departe cel mai bun de la fantasticul 82/83 incoace, mai bun pana acum ca 90/91, anul ultimului titlu, eu asa zic, si imi aduc aminte destul de bine cum eram atunci si stiu cum suntem acum.
Nu mai avem magicieni gen Balaci sau Cartu, dar cred ca aratam in multe meciuri ca o echipa mai puternica decat atunci, bagam adversarii in corzi.
O faceam si atunci, dar imi amintesc meciuri in care ne puneau probleme de-alde Otelul, Corvinul, Jiul Petrosani, chiar cu toti maximii in teren.

manex
fanatic
fanatic

Mesaj de manex » 13 Dec 2025, 01:05

Paul, tie si celor care va duceti la Atena: cantati ca niciodata!!
Asa a fost la Viena... Si a fost bine!

Am zis!!

mateiash
junior
junior

Mesaj de mateiash » 13 Dec 2025, 01:31

Felicitări pentru topic! M-a uns la suflet textul!
Și să fie clar pentru toți haterii oieri că în Conference sunt meciuri tari, nene, chiar dacă mai apare și câte o echipă din Gibraltar. E ca fosta Cupă UEFA de pe vremuri, clar. Oile și-ar fi luat-o sigur la 3 goluri diferență joi de la Sparta. Pentru orice [cenzurat] de fecesebist sau mimamuist care mai zice că jucăm în intertoto, un singur mesaj: gesu lapu!
Last edited by mateiash on 13 Dec 2025, 01:35, edited 1 time in total.

mateiash
junior
junior

Mesaj de mateiash » 13 Dec 2025, 01:34

Felicitări pentru topic! M-a uns la suflet textul!
Și să fie clar pentru toți haterii oieri că în Conference sunt meciuri tari, nene, chiar dacă mai apare și câte o echipă din Gibraltar. E ca fosta Cupă UEFA de pe vremuri, clar. Oile și-ar fi luat-o sigur la 3 goluri diferență joi de la Sparta. Noi am pierdut la limită, cu gol în min. 89 și fără 4 dintre cei mai buni jucători. Pentru orice [cenzurat] de fecesebist sau mimamuist care mai zice că jucăm în intertoto, un singur mesaj: gesu lapu!

BogdanWick8
suporter
suporter

Mesaj de BogdanWick8 » 13 Dec 2025, 17:09

Cu ajutorul coeficientului, poate la anul reusim iar o calificare si dam de adversari mai usori, desi sper ca in august sa incepem din turu 2 ucl :))

UnBetiv
fanatic
fanatic

Mesaj de UnBetiv » 13 Dec 2025, 17:19

La vara exista o probabilitate mare de oferte

Chiar daca Mike va face tot posibilul sa nu vanda jucatorii. Sa refuze oferte de milioane. Ceea ce la prima vedere ar parea stupid...
Va trebui gasit un liant , un motiv , care sa tina grupul unit si care sa fie valabil pentru toti jucatorii. Jucatorii sa faca un compromis, sa refuze banii si palmaresul de a juca la echipa importante pentru a fi alaturi de Stiinta cea Frumoasa. Pentru a ramane alaturi de un grup frumos, unit si de a lupta in calitate de echipa mica contra echipelor mari . Un liant care sa ii tina impreuna si sa ii faca sa munceasca mai mult.
Va fi greu pentru ca multi probabil sunt deja ametiti de impresarii lor cu tot felul de vorbe dupa campania asta europeana

Insa, apar factori precum injuratul pe stadion . De ce sa ramai la o echipa si sa faci un compromis unde suporterii te injura.

adi_g
suporter
suporter

Mesaj de adi_g » 13 Dec 2025, 21:58

Pai spuneai ca la anul jucam in grupa Europa League...;)

TrumpDonald
nou pe forum
nou pe forum

Mesaj de TrumpDonald » 13 Dec 2025, 23:34

Am vazut ceva comentarii ale suporterilor Legiei, ziceau ca ei atunci castiga , cand echipa nu mai are obiectiv. :laughing: . Poate rasuna orgoliul si in mortaciunile de la Rapid Viena si ii bat pe bosnieci, sa se razbune pentru asasinarea printului mostenitor :laughing:

Scrie răspuns